Japanske fødevarer den bedste kvalitet smag forskellen
Japansk premium chilipebermix - shichimi togarashi 40 g
49,00 kr
39,20 kr (ex. moms)
Sake Izumo Jidenshu til madlavning 13%, 720 ml
209,00 kr
167,20 kr (ex. moms)
Niigata Koshihikari japanske ris 2 kg
179,00 kr
143,20 kr (ex. moms)
199,00 kr
159,20 kr
-10%
Riseddike (43,7%) med tørret bonito Katsuobushi (6%), 500 ml
279,00 kr
223,20 kr (ex. moms)
Katsuobushi flager fra Wadakyu 40 g
59,00 kr
47,20 kr (ex. moms)
75,00 kr
60,00 kr
-21%
Shoyu Soya Mitsuboshi Horikawaya Nomura Premium 500 ml
439,00 kr
351,20 kr (ex. moms)
Ristede sesamfrø med kimchi smag fra japan 80 g
49,00 kr
39,20 kr (ex. moms)
Itsuki Tokyo yuzu shoyu ramen instant nudler 172 g - 2 portioner
45,00 kr
36,00 kr (ex. moms)
Umeboshi blommer Ume (uden tilsætningsstoffer) 100 g
100,00 kr
80,00 kr (ex. moms)
Udsolgt
Premium Nomura Horikawaya Mitsuboshi shoyu soya carafe 200 ml
165,00 kr
132,00 kr (ex. moms)
Udsolgt
Kitakata krydret umakara soja ramen, instant - 1 portion
30,00 kr
24,00 kr (ex. moms)
Udsolgt
Sushi tang / nori tang - høj kvalitet 10 grillet ark
135,00 kr
108,00 kr (ex. moms)
Udsolgt
I videoen kan du høre hvorfor Brian fra Søllerød kro bruger de Japanske Fødevarer fra Yeschef.
Riseddike er en råvare der traditionelt set bruges meget i det japanske køkken. Riseddike anvendes blandt andet til sushiris, ligesom riseddiken også bruges til marinader, dressinger, desserter samt meget andet. Riseddike produceres af ris, der først laves til sake, for herefter at blive fermenteret således en eddike opnås. Herefter modnes riseddiken i 8 måneder, hvor den kontinuerligt bliver skiftet fra en tank til en anden. På denne måde er udarbejdelsen af riseddike en længerevarig proces.
Hos Yeschef finder du de fineste riseddiker af højeste kvalitet. Vi har specielt udvalgt leverandøren Lio Jozo, der igennem flere årtier har beskæftiget sig med at producere netop riseddike af højeste kvalitet. Lio Jozo kan karakteriseres som en såkaldt traditionel japansk craftsman – et traditionelt håndværk, der har fundet sted i flere årtier, og som går op i at producere produkter af højeste kvalitet. Lio Jozo har eksisteret siden 1893, og besluttede i 1964, at de ville producere Sake fra ris uden pesticider. Således har producenten siden 1964 produceret riseddike uden pesticider. Foruden dette, er Lio Jozo den eneste eddike producent i Japan, der foretager hele processen selv: Lio Jozo både dyrker risene selv, brygger saken der fermenteres, ligesom de også brygger riseddiken selv. Loi Jozo er således en unik Japans producent af riseddike – En producent hvis produkter oser af overdådig kvalitet, hvilket virkelig kan smages. Loi Jozo anvender 200 gram ris til produktionen af én liter riseddike, hvilket er fem gange mere end den industrielle standard. I Lio Jozos Fujisu Premium Riseddike anvendes mere end 320 gram ris til én liter riseddike. Dette er med til at sætte en streg under produkternes kvalitet, der oser af umami og runde smage.
Riseddikerne indeholder et højt niveau af amino syrer og den Lilla Sød Kartoffel Vineddike indeholder et højt niveau af antioxidanten polyfenol,