Yakitori Grill / Konro Grill

De bedste k√łkkenchefer i verden, her iblandt Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro benytter vores Yakitori¬†Grill, ogs√• kaldet Konro Grill, i sit daglige arbejde p√• kroen, p√• grund af de fantastiske resultater ved denne form for grill.ÔĽŅ¬†Yakitori-grillen har den aflange form, da den oprindeligt blev skabt til at stege spyd med typisk kylling p√•. P√• den m√•de kunne man lave en hel r√¶kke spyd p√• en gang.



Vores grill kan n√• ekstremt h√łje temperaturer, og vil holde de h√łje temperaturer betydeligt l√¶ngere end ved traditionel form for grill. Vores Yakitori/Konro grill br√¶nder ved en rigtig h√łj temperatur i l√¶ngere tid med vores gode kvalitetskul. Man kan naturligvis ogs√• lave andet end blot grillspyd p√• en Yakitori Grill. Steaks, fisk, gr√łntsager, kyllingefiletter osv.

Grillen er fremstillet af diatomit, som er et fossil fra resterne af plankton. Dette materiale giver en perfekt isolering af grillen, da stenene er brændt ved 1000 grader C. i minimum 6 timer.

Grillen har ligeledes luftindtag i siderne, som g√łr det enkelt at tilpasse temperaturen efter √łnske.
End videre vil den ikke være varm på ydersiden.
Yakitori Grill / Konro Grill   Yakitori Grill / Konro Grill Yakitori grill