Yakitori Grill / Konro Grill

De bedste køkkenchefer i verden, her iblandt Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro benytter vores Yakitori Grill, også kaldet Konro Grill, i sit daglige arbejde på kroen, på grund af de fantastiske resultater ved denne form for grill. Yakitori-grillen har den aflange form, da den oprindeligt blev skabt til at stege spyd med typisk kylling på. På den måde kunne man lave en hel række spyd på en gang.



Vores grill kan nå ekstremt høje temperaturer, og vil holde de høje temperaturer betydeligt længere end ved traditionel form for grill. Vores Yakitori/Konro grill brænder ved en rigtig høj temperatur i længere tid med vores gode kvalitetskul. Man kan naturligvis også lave andet end blot grillspyd på en Yakitori Grill. Steaks, fisk, grøntsager, kyllingefiletter osv.

Grillen er fremstillet af diatomit, som er et fossil fra resterne af plankton. Dette materiale giver en perfekt isolering af grillen, da stenene er brændt ved 1000 grader C. i minimum 6 timer.

Grillen har ligeledes luftindtag i siderne, som gør det enkelt at tilpasse temperaturen efter ønske.
End videre vil den ikke være varm på ydersiden.
Yakitori Grill / Konro Grill   Yakitori Grill / Konro Grill Yakitori grill