Yakitori Grill / Konro Grill

De bedste k√łkkenchefer i verden, her iblandt Eric Vildgaard fra den to stjernede Michelinrestaurant Restaurant Jordn√¶r, benytter vores Yakitori/Konro grill i sit daglige arbejde paŐä restauranten paŐä grund af de fantastiske resultater ved denne form for grill. Andre prominente kokke som fx Jonathan Berntsen fra The Samuel og Henrik Jyrk fra Iaji bruger vores unikke Yakitori grill.

Vores grill kan n√• ekstremt h√łje temperaturer, og vil holde de h√łje temperaturer betydeligt l√¶ngere end ved traditionel form for grill. Vores Yakitori/Konro grill br√¶nder ved en rigtig h√łj temperatur i l√¶ngere tid med vores gode kvalitetskul. Man kan naturligvis ogs√• lave andet end blot grillspyd p√• en Yakitori Grill. Steaks, fisk, gr√łntsager, kyllingefiletter osv.

Grillen er fremstillet af diatomit, som er et fossil fra resterne af plankton. Dette materiale giver en perfekt isolering af grillen, da stenene er brændt ved 1000 grader C. i minimum 6 timer.

Grillen har ligeledes luftindtag i siderne, som g√łr det enkelt at tilpasse temperaturen efter √łnske.
End videre vil den ikke være varm på ydersiden.