Kombu tang fra Japan. Kvalitet og autentisk smag
Japansk tang også kaldet havgrøntsager
Kombu tang er en traditionel fødevare i østasien og især i Japan, hvor Kombu tang især bruges til supper og fonder. Kombu tangen er endvidere en smagsforstærker, der kan bruges som drys over salat eller andet, for at tilføje umami, ekstra smag og knas.
Kombu tang har massere af bid, og er derfor netop delikat som et sprødt element i dine retter. Kombu er en essentiel traditionel råvare i det japanske køkken, og har været i det i mange årtier. Kombu er en ud af tre ingredienser i den japanske dashi.
Lav din egen dashi med vores store udvalg af katsuobushi.


Kura-gakoi kælder-lagret kombu fra Rishiri og Rebun islands 30 g
80,00 kr
64,00 kr (ex. moms)


Ingefær og kombu tsukudani (shoga kombu) 100g (bedst før 29/12-24 )
49,00 kr
39,20 kr (ex. moms)
-29%


Kombu rod (ne-kombu) tsukudani 100g (bedst før 13/03-25 )
49,00 kr
39,20 kr (ex. moms)
-25%


Oplev kombu tang: funktioner og fordele (bedst før 17/03-25 )
79,00 kr
63,20 kr (ex. moms)
-20%


Vild Rausu kombu tang, EKSTRA kvalitet 500 g
1.075,00 kr
860,00 kr (ex. moms)


Kombu blade til kombujime 10 blade 18 x 18 cm
195,00 kr
156,00 kr (ex. moms)


Oplev kombu: toyamas skønne kulinariske arv
1.079,00 kr
863,20 kr (ex. moms)


Ekstra vild kombu tang - håndsorteret 1 kg
1.799,00 kr
1.439,20 kr (ex. moms)