
Steba Sous Vide Cooker SV75 Sous Vide Stav (Cirkulator)
1.099,00 kr
879,20 kr (ex. moms)

Noon Force Sous Vide Stav (Cirkulator) 2250W 230V
8.415,00 kr
6.732,00 kr (ex. moms)

PolyScience SousVide Pro Classic
9.800,00 kr
7.840,00 kr (ex. moms)
12.999,00 kr
10.399,20 kr
Udsolgt
-25%

Varmebadsbeholder INOX, 27 ltr. med låg - til sous vide stave
4.995,00 kr
3.996,00 kr (ex. moms)

BrickVac - gastrobakke GN1/2 15 cm, kapacitet 5,6 liter
620,00 kr
496,00 kr (ex. moms)

BrickVac - gastrobakke GN1/1 15 cm, kapacitet 13 liter
920,00 kr
736,00 kr (ex. moms)

BrickVac - gastrobakke GN1/1 20, kapacitet 18 liter
1.130,00 kr
904,00 kr (ex. moms)

BrickVac - gastrobakke GN1/1 10 cm, kapacitet 7,6 liter
840,00 kr
672,00 kr (ex. moms)

BrickVac - vakuumlåg til gastrobakke GN1/1, 1 stk.
965,00 kr
772,00 kr (ex. moms)

BrickVac - vakuumlåg til gastrobakke GN1/2, 1 stk.
725,00 kr
580,00 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning, 35 x 50 cm., 500 stk
1.250,00 kr
1.000,00 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 35 x 50 cm, 50 stk.
215,00 kr
172,00 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 20 x 30 cm, 500 stk.
699,00 kr
559,20 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 20 x 30 cm, 100 stk.
169,00 kr
135,20 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 15 x 20 cm 500stk
530,00 kr
424,00 kr (ex. moms)

Vakuumposer til Sous Vide tilberedning, 15 x 20 cm, 100 stk
119,00 kr
95,20 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 25 x 35 cm, 500 stk.
859,00 kr
687,20 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 30 x 40 cm, 500 stk.
1.209,00 kr
967,20 kr (ex. moms)

Rustfri stållåg, med ventil & håndtag til rygning i gastrobakke GN1/1og
659,00 kr
527,20 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 25 x 35 cm, 100 stk.
199,00 kr
159,20 kr (ex. moms)

Vakuumposer til sous vide tilberedning 30 x 40 cm, 100 stk.
299,00 kr
239,20 kr (ex. moms)
Vi har et stort udvalg af sous vide og udstyr til sous vide tilberedning
Sous-vide-teknik (lavtemperaturvakuumtilberedning) er en madlavningsmetode, der udføres for at bevare og forbedre fødevarens smag og tilberede den langsomt ved lav temperatur. Bruges i de fleste fine restauranter i hele verdenen. Sous vide teknikken får det bedste frem i dine råvarer.