News

Japansk kokkekniv
14 Jul, 2025
Japanske kokkeknive fra Takamura og AOKI Hamono Seisakusho – mesterværker til dit køkken Når det...
Japansk sake
09 Jul, 2025
Forestil dig et øjeblik ved et langbord, hvor små glas skinner i silkeblødt lys, og...
Ramen - Lav din egen ramen derhjemme
28 May, 2025
Der er få retter, der kan vække lige så stor begejstring omkring middagsbordet, som en...
Hvad er umami
05 May, 2025
Japansk køkkenkunst har længe opereret med smagsnuancer og grundsmag, som de fleste aldrig helt får...
Hvor mange kalorier er der i sushi?
30 Apr, 2025
Sushi har for længst vundet sit indtog på danskernes spiseborde. Dets elegante udtryk, friskheden og...
Mørk ume blomme eddike
09 Dec, 2024
Perfekt julesauce hver gang At skabe den perfekte julesauce handler om at kombinere de rigtige...
Miso is i det moderne danske køkken
11 Oct, 2024
Miso is opskrift ”Miso is???” tænker du måske. Miso is er en unik og spændende...
Madlavning guide japansk mad for begyndere
11 Oct, 2024
Japansk mad: en verden af smagsoplevelser Det japanske køkken, oprindelse og ingredienser Japansk mad er...