Suriya Jyrk - Opskrift på Pho

Ingredienser:   200g oksekød, der ikke har for meget bindevæv eller fedt, er mørt og helst i et stykke, da det skal skæres helt tyndt.  Tørrede risnudler Bønnespirer  ½ løg, fint skåret, til servering (evt. i koldt vand på køl indtil det skal bruges da det fjerner den skarpe smag)...

Hvad er Miso

Hvad er Miso
Som flere andre produkter, er miso kommet fra Kina til Japan, formentlig via den Koreaske halvø. Dette skete i det 7. århundrede, hvorefter man forædlede miso til det, man kender i dag. Miso, oprindeligt kaldet Misbo, blev hurtigt bredt ud til hele Japan og blev ofte produceret med lokale ingredienser...

Det Japanske Køkken, oprindelse & ingredienser

Det Japanske Køkken, oprindelse & ingredienser
Det Japanske Køkken, oprindelse & ingredienser Komponenter i japansk madlavning Der er 4 grundlæggende komponenter i det traditionelle japanske måltid, Ris (goban), Suppe (sbiru), tilbehør (okazu) og pickles (tsukemono eller konomono). Risen er basiskomponent, og supperne er ofte miso supper med umami smag. Nogle gange kan supperne blive krydret med...

Wet Grinder Twin Stones - Tabletop Tilting Wet Grinder

Wet Grinder Twin Stones - Tabletop Tilting Wet Grinder
Denne nye maskine fra 100% Chef er nu på lager Den tillader tilberedning af begrænsede mængder pasta sammenlignet med industrielle raffinaderier eller concheringsmaskiner.Med den kan du tilberede "Bean to Bar"-chokolade og conchere den med en raffineringskapacitet på mindre end 20 mikron, en perfekt raffineret og uhåndgribelig, flydende og elastisk struktur,...

Soya Shoyu, den japanske soja sauce

Soya Shoyu, den japanske soja sauce
Et krydderi´s karakteristiske udvikling. I Japan kaldes soja sauce for Shoyu. Den er en helt central og uundværlig del af det japanske køkken. Soja sauce kan spores tilbage til den gamle Kina til Jiang, hvor man fandt ud af, at nedsaltede fødevarer ville fermentere og på den måde udvikle en...

Fresh Yuzu From Kochi

Fresh Yuzu From Kochi
FRESH YUZU FROM KÔCHI – Japan NEW HARVEST 2019 Our plantation of yuzu, located on the Shikoku Island, Prefecture of Kôchi, in Japan, offers its harvest exclusively to European market with deliveries starting next mid-November.The plantation is near the village of Kitagawamura, it is the most famous origin for the...

Binchotan Grill Kul

Binchotan Grill Kul
I dag har vi fået 3 nye typer Binchotan Grill Kul på lager. Så nu kan du finde 8 forskelige typer kul hos os...

Everdure By Heston

  Kom forbi og se gasgrillen fra Everdure by Heston Blumenthal. En serie af gas- og kulgrill, som du aldrig før har oplevet...