Takoyaki pande - Tilbered autentiske japanske æbleskiver

Hvilken slags pande skal man bruge til at lave takoyaki?

Når man laver takoyaki, anbefales det at bruge en speciel japansk pande, der kaldes en takoyaki pande eller æbleskivepande. Denne pande har små runde fordybninger, hvor dejen placeres, og den gør det nemt at lave de perfekte takoyaki.

Læs mere

Takoyakipande
Takoyaki pande - professionel 16 huller
900,00 kr 720,00 kr (ex. moms)
720,00 kr 900,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Takoyaki pande
Takoyaki pande 16 huller
349,00 kr 279,20 kr (ex. moms)
279,20 kr 349,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Takoyaki Pick
Takoyaki Stick 183 mm
99,00 kr 79,20 kr (ex. moms)
79,20 kr 99,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Mel til okonomiyaki eller takoyaki - 180 g
Mel til okonomiyaki eller takoyaki - 180 g
34,00 kr 27,20 kr (ex. moms)
27,20 kr 34,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Japansk Takoyaki vender - æbleskive vender
Japansk Takoyaki vender
89,00 kr 71,20 kr (ex. moms)
71,20 kr 89,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Japansk Takoyaki Kande - 2 Størrelser
Made in Japan
Japansk Takoyaki Kande - 2 Størrelser
199,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Takoyaki pensel lavet i Japan i rustfrit stål
Made in Japan
Takoyaki pensel lavet i Japan i rustfrit stål
139,00 kr 111,20 kr (ex. moms)
111,20 kr 139,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Japansk takoyaki pensel (stor)
Made in Japan
Japansk takoyaki pensel (stor)
179,00 kr 143,20 kr (ex. moms)
143,20 kr 179,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Ekstra takoyaki pande til vores mini takoyakisæt
Made in Japan
Ekstra takoyaki pande til vores mini takoyakisæt
149,00 kr 119,20 kr (ex. moms)
119,20 kr 149,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Mini Takoyaki pande sæt til autentisk madlavning
Made in Japan
Mini takoyaki pande sæt til autentisk madlavning
399,00 kr 319,20 kr (ex. moms)
319,20 kr 399,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter

En populær og pålidelig takoyaki pande. Denne pande er af høj kvalitet og er designet til at opvarme jævnt, hvilket sikrer, at dine takoyaki bliver sprøde på ydersiden og bløde på indersiden.

Takoyaki pannden kan bruges på både induktion-, gas- og keramiske komfurer, hvilket gør den meget alsidig. Den har også en non-stick belægning, der gør det nemt at fjerne takoyaki fra panden uden at de sidder fast.

 

Er det let at lave takoyaki?

Ja, det er meget let at lave takoyaki med vores Japanske Takoyaki Panden. Takoyaki er en traditionel japansk ret, der består af små blæksprutteæbleskiver, der er sprøde på ydersiden og bløde på indersiden. Med vores specielt designet pande kan du nemt lave perfekte takoyaki derhjemme.

Alt hvad du skal gøre er at forberede dejen ved at blande mel, æg, vand og andre ingredienser efter din smag. Derefter tænder du for panden og tilsætter en smule olie. Når panden er varm, hælder du dejen i hullerne og tilføjer dine foretrukne fyldstoffer som blæksprutte, ingefær, forårsløg eller krydret sauce. Brug vores medfølgende træspatel til at vende takoyakiene, så de bliver jævnt bagt.

Med vores Japanske Æbleskivepande er det let at styre varmen og sikre, at dine takoyaki bliver perfekt bagt hver gang. Panden kan bruges på både induktion, gas og keramisk komfur, så du kan lave lækre takoyaki uanset hvilken type komfur du har i dit køkken.

Opskrift på Takoyaki med blæksprutte:

Ingredienser:

  • 2 kopper hvedemel
  • 2 kopper dashi bouillon
  • 2 æg
  • 1 spiseskefuld soyasauce
  • 1 spiseskefuld mirin
  • 1/2 teskefuld salt
  • 1/2 hakket blæksprutte
  • Grøn løg, hakket (til pynt)
  • Mayonnaise (til pynt)
  • Okonomiyaki sauce (til pynt)
  • Tangflager (til pynt)

Instruktioner:

  1. Bland hvedemel, dashi bouillon, æg, soyasauce, mirin og salt i en skål. Rør godt, indtil du får en glat dej.
  2. Varm din Takoyaki pande op på medium varme og pensl den med et tyndt lag olie.
  3. Hæld en lille mængde dej i hver takoyaki-brønd på panden, indtil de er ca. halvfyldte.
  4. Placer en lille stykke hakket blæksprutte i hver brønd, oven på dejen.
  5. Når kanterne af takoyaki begynder at blive faste, brug en tandstik eller en takoyaki-turner til at vende dem og danne en rund kugle.
  6. Steg takoyaki yderligere 2-3 minutter, indtil de er gyldne og sprøde på alle sider.
  7. Gentag processen, indtil al dejen og blæksprutte er blevet brugt op.
  8. Anret de færdige takoyaki på en tallerken og pynt med grøn løg, mayonnaise, okonomiyaki sauce og aonori tangflager , og Katsubushi flager.
  9. Server straks, imens takoyaki er varme.

Enjoy!

 

Hvor kan man købe en takoyaki pande?

På Yeschef.dk kan du nemt finde en Takoyaki pande til at tilberede de lækreste Takoyaki japanske æbleskiver. Alternativt kan du besøge deres butik i Rødovre og købe panden direkte.

Yeschef.dk har et bredt udvalg af japanske produkter og køkkenudstyr, der vil glæde enhver køkkenentusiast. Deres Takoyaki pande er af høj kvalitet og designet til at give dig det bedste resultat, uanset om du laver Takoyaki for første gang eller er en erfaren kok.

At eje en Takoyaki pande giver dig friheden til at eksperimentere med forskellige fyld og opskrifter, så du kan skabe din egen unikke smag. Uanset om du vil tilføje forskellige grøntsager, kød eller skaldyr som blæksprutte, kan Takoyaki panden fra Yeschef.dk hjælpe dig med at opnå det perfekte resultat hver gang.

Besøg Yeschef.dk online eller tag en tur til deres butik i Rødovre for at finde den perfekte Takoyaki pande og udstyr til at opgradere dit køkken. Skab dine egne japanske mesterværker derhjemme og imponer dine gæster med autentiske Takoyaki japanske æbleskiver.

Takoyaki, er en særdeles populær snack i Japan - vi vil nok bedst kunne beskrive det som japanske æbleskiver. Den HELT originale Takoyaki er en lille rund kugle, med hakket blæksprutte inden i.
I dag serveres denne dog også med f.eks. kylling, fisk - eller for den sags skyld i en sød udgave med f.eks. chokolade.

Selve kuglen (æbleskiven) består af en dej, lavet på hvedemel, tilsat æg og vand eller dashi. Dejen placeres herefter i den specielle Takoyaki-kogeplade, som minder en del om vores egen kendte æbleskive pande. Fyldet drysses så ned i dejen, hvorefter man drejer dem rundt - faktisk på nøjagtig samme måde som vi selv laver æbleskiver.
Når de er gyldne kan man komme lidt på toppen, på de salte udgaver f.eks. takoyaki-sauce, bonito-flager, mayonaise eller tang.