De håndlavede japanske pensler er lavet af højeste kvalitet, og består udelukkende af naturlige materialer. De er en del af den traditionelle japanske madlavningskunst, og penslerne er en del af den traditionelle japanske produktion. Penslerne er bredt anvendt i de japanske både private og professionelle køkkener, og har været at finde i mange årtier.
De håndlavede japanske pensler findes i henholdsvis heste- og gedehår. Naturmaterialerne medfører, at penslerne absorberer marinade, saucer, olier med mere på bedst mulig vis, hvilket forøger brugervenligheden. Penslerne er perfekte til påføring af væsker, herunder marinader, sauce og æg.

De håndlavede japanske pensler i hestehår er brune i hårene, og er især anvendelige til saucer, herunder soya sauce, miso med mere.

De håndlavede japanske pensler i gedegår er hvide i hårene, og anvendes især til æg, olie, smeltet smør med mere.

Håndtagene på de japanske pensler er produceret i træ, og er meget æstetiske og traditionelle i deres udtryk og udseende.