OCOO kombinerer forskellige kulinariske teknikker: Dobbelt trykkoger og kontrolleret temperatur. Dette er alle topkokkes nye yndlingslegetøj.
Til forskel fra konventionelle trykkogere, slipper dampen, dannet i OCOO´en, ikke ud. Dampen binder sig til fødevarernes aroma, og forbliver lukket inde trykkammeret.
Den fungerer ved en lav temperatur med ekstrem præcision, der bevarer råvarernes egenskaber. OCOO kan bruges og tilpasses til at lave hundredvis af præparater, hvilket giver unikke resultater, der ville være næsten umulige at opnå uden brug af dette system.
3 kombinerede handlinger: tryk, lav temperatur og infrarød udstråling fra den keramiske Germanium potte. Køb din OCCO hos YesChef og lav mad som topkokkene derhjemme.



Dette er en elektronisk trykkoger, som giver dig uendelige muligheder i køkkenet. OCOO er topkokkenes nye yndlingsværktøj. Den har utroligt mange muligheder, hvor den blandt andet kan hjælpe dig med at lave den bedste fond i verden, lave de bedste simreretter og sågar fermentere.
Alt er muligt med denne vidundermaskine!

OCOO er en dobbelt trykkoger, som er helt programmerbar og meget nem at bruge. Den har flere programmer med forudbestemte temperaturer og trykniveauer, som kan bruges til fremstilling af supper, cremer og klare bouilloner, som er lavet uden kogning. Gylden bouillon kan opnås uden at skulle stege knogler eller grøntsager, blot ved hjælp af det specifikke program.

Kog grøntsagerne uden at fjerne skrællen eller ødelægge strukturerne. Du kan også koge tørrede frugter uden forudgående opblødning. Samtidig bevares al stivelsen, som sørger for bevarelsen af teksturen.

Man kan udtrække vand fra grøntsager og frugter, og derved få koncentrerede ekstrakter og juicer. Dette ændrer farven på maden, som bliver sort. Men man undgår bitterhed og ristet smag. Derudover bliver der ikke produceret toksiner.

Der er mange flere teknikker at udforske og studere ud fra et gastronomisk og videnskabeligt synspunkt.
OCOO er baseret på en gammel koreansk madlavningsteknik, der traditionelt bruges til at fremstille ekstrakter af lægeplanter og samtidig opretholder det fødevarernes egenskaber, såsom ved fremstilling af ginsengekstrakter.
En temperaturreguleringssensor gør det muligt at indstille og styre præcise madlavningscyklusser. Dens menu indeholder en række madlavningsprogrammer til fremstilling af supper, fermenteringer og stuvninger. OCOO koger bælgfrugter uden forudgående opblødning, opnår spektakulære teksturer og intense og overraskende smage, som er umulige at opnå med andre madlavningsteknikker.

OCOO kombinerer tre forskellige principper: styring af tryk, lav temperatur og infrarød udstråling fra den keramiske potte med Germanium komponenter.

En lille mængde vand, tilsat til bunden af trykklokken, opvarmes og samtidig lukkes den keramiske krukke inden i. Dampen fra den naturlige fugt i madvarerne i den keramiske krukke, stuver, koger og fermenterer uden risiko for at brænde maden på. I modsætning til traditionel trykkogning, slipper fugtigheden ikke ud af krukken grundet trykket skabt af klokken. Vandet og aromatiske partikler er fanget og koncentreret i krukken.

OCOO en dobbelt automatisk trykkoger, der gør det muligt at opnå ekstraordinære teksturer med enhver form for produkter.

Sorte grøntsager og frugter.
Aromatisering med væsker: maceration, ekstrakt, afkogning.
Stuvninger og hotpots.
Opskrifter til lave temperaturer.
Hurtig gæring.


Se videoer af ocoo her