Umeshu

Umeshu

Manzairaku Kaga Umeshu 12 år, 16%, 750 ml
Manzairaku Kaga Umeshu 12 år, 16%, 750 ml
1.199,00 kr 959,20 kr (ex. moms)
959,20 kr 1.199,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Umeshu Kishu Ume Koshu 19,5%, 720 ml
Umeshu Kishu Ume Koshu 19,5%, 720 ml
419,00 kr 335,20 kr (ex. moms)
335,20 kr 419,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Manzairaku Kaga Umeshu, 5 års lagring, 15,5%, 720 ml
Manzairaku Kaga Umeshu, 5 års lagring, 15,5%, 720 ml
489,00 kr 391,20 kr (ex. moms)
391,20 kr 489,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Japansk umeshu - Yamata No Umeshu Gojiro-Ume, 16%, 700 ml
Yamata No Umeshu Gojiro-Ume, 16%, 700 ml
229,00 kr 183,20 kr (ex. moms)
183,20 kr 229,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Daishichi Kimoto umeshu tropicale årgang 2008 12,3% 720 ml
Daishichi Kimoto umeshu tropicale årgang 2008 12,3% 720 ml
409,00 kr 327,20 kr (ex. moms)
327,20 kr 409,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Manzairaku Kaga Umeshu, 14%  300 ml
Manzairaku Kaga Umeshu, 14% 300 ml
149,00 kr 119,20 kr (ex. moms)
119,20 kr 149,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Manzairaku Kaga Umeshu, 14%  720 ml
Manzairaku Kaga Umeshu, 14% 720 ml
269,00 kr 215,20 kr (ex. moms)
215,20 kr 269,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Choya Umeshu, 5 liter
Choya Umeshu, 5 liter
369,00 kr 295,20 kr (ex. moms)
295,20 kr 369,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Premium Jyoshu Umeshu 5 år 720 ml
Premium Jyoshu Umeshu 5 år 720 ml
489,00 kr 391,20 kr (ex. moms)
391,20 kr 489,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Umami-so ume og yuzu blanding 100g
Umami-so karryblanding 100 g
99,00 kr 79,20 kr (ex. moms)
79,20 kr 99,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Kikuyasaka Umeshu 12% 720 ml
Kikuyasaka umeshu 12% 720 ml
210,00 kr 168,00 kr (ex. moms)
168,00 kr 210,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Japansk umeshu er generelt lavet med destilleret alkohol, fordi det er nemmere af infusere frugt i destilleret alkohol end i sake.
Umeshu lavet af sake er blevet mere og mere populær i Japan, fordi der er mindre alkohol i og smagen bliver mere subtil og delikat. Dog er det stadig en sjældenhed.