En af de mest berømte og eksklusive epikuriske delikatesser i verden. Og alligevel er det så simpelt. Intet andet end fiskeæg og salt. Ingen af dem betyder meget uden den anden. Sammen er resultatet kulinarisk alkymi.
Hemmeligheden bag moderne kaviarproduktion ligger i saltning. Når kaviaren er klar til ekstraktion, er typen, kvaliteten og mængden af salt, der er grundlæggende. Kaviar kan prale med så meget mangfoldighed i smag og smag som champagne og vin. Nogle mennesker nyder muligvis den cremede og nøddeagtige smag af en Oscietre, mens andre måske foretrækker Baeriis mere kraftfulde og rige smag. Det er rent et spørgsmål om personlig præference.
Hemmeligheden bag moderne kaviarproduktion ligger i saltning. Når kaviaren er klar til ekstraktion, er typen, kvaliteten og mængden af salt, der er grundlæggende. Kaviar kan prale med så meget mangfoldighed i smag og smag som champagne og vin. Nogle mennesker nyder muligvis den cremede og nøddeagtige smag af en Oscietre, mens andre måske foretrækker Baeriis mere kraftfulde og rige smag. Det er rent et spørgsmål om personlig præference.