Grillkul og kulgrille går hånd i hånd. Der er dog en stor forskel på hvilke grillkul du anvender, for at du får den bedste smag og den perfekte stegning når du griller. Hos Yeschef finder du et stort udvalg af hvad vi mener, er de bedste grillkul. Lad dig inspirere af vores Sumi kokoskul og flere forskellige typer af Binchotan kul.



CO2-neutrale kokoskul fra Japan

Yeschefs Sumi kokoskul er baseret på rester fra kokosproduktion, og grillkullene består derfor hovedsageligt af naturlige kokosrester. Grillkullene er derfor CO2-neutrale, øko-venlige og kemikaliefrie, hvilket givet en ren og naturlig grill oplevelse. Ligeledes vil du opleve, at kullene er røg- og lugtfri, samt at der efter grilltilberedningen forekommer meget lidt aske, under cirka 4%, hvilket medfører en nem rengøring når du er færdig med at grille. Yeschefs Sumi kul er et 100% naturprodukt, som vi producerer i samarbejde med en lokal thailandsk producent tæt på hvor netop kokosnødderne naturligt befinder sig. Disse kul er derfor det miljørigtige valg til dig, der ikke kun går op i den gode grilloplevelse, men også er interesseret i at tilvælge miljørigtige, naturlige og rene produkter.
Yeschefs Sumi kokoskul har en brændetid på op til 6 timer, og de brænder derfor længere end almindelige kul, ligesom de brænder varmere. Dette gør kokoskullene gode til blandt andet langtidsstegning.
Kokoskullene måler 11 x 4,2 cm. Netop dette unikke design er udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks førende kokke, for at sikre den mest optimale brændværdi på over 30.000 kj.

Det perfekte grillkul til din Yakitorigrill

Til vores Sumi kokoskul anbefaler vi Yeschefs Yakitorigrille. Disse japanske grille holder en høj temperatur i lang tid, hvilket ifølge os, optimerer din grilloplevelse. Yakitorigrillene kommer i forskellige størrelser alt efter dit behov: Grillene findes både i en stor, medium og lille model. Ligeså finder du hos os de fineste bord grille, der er flotte til at anvende i forbindelse med bordservering. Hos os finder du endvidere diverse accessories til Yakitorigrillene, herunder traditionelle vifter og grillriste af højeste kvalitet. Vi forhandler ligeledes håndlavede japanske grillspyd, der er yderst interessante at anvende i forbindelse med Yakitorigrillene.

Hos Yeschef forhandler vi ligeledes Binchotan grillkul. Denne form for kul er et japansk produceret produkt af højeste kvalitet. Det japanske grillkul produceres af højkvalitetstræ for at få det bedste grillkul. Produkter fremstilles i en ovn på 1000 grader, hvor kvalitetstræet bliver brændt i mellem 10-14 dage. Efterfølgende er kun det bedste træ, der nu er kul, tilbage. Denne fremstillingsmetode sikrer et ekstremt hårdt grillprodukt, hvilket giver en enorm høj varme, når man tænder det. Du vil opleve, at kullene bliver op til 1000 grader varme. Grundet den høj kvalitets produktion, får du ikke kun en høj, men ligeledes en jævn temperatur.

Lyder vores kvalitetsbevidste grillkul interessante for dig eller din restaurant? Hver onsdag leverer Yeschefs kulexpress Sumi Kokoskul og Binchotan Grillkul til nogle af Danmarks bedste og førende restauranter. Hvis dette vækker din interesse, er du velkommen til at kontakte os på salg@yeschef.dk for yderligere information om produkter og levering, eller for bestilling. Hos Yeschef er vi konstant på udgik efter nye og bedre grillkul, som sikrer en eminent smagsoplevelse. Vi arbejder kontinuerligt med forskellige producenter af grillkul, for at videreudvikle kvalitetsbevidst kul, for at du kan få den bedst mulige grilloplevelse med vores produkter.

Læs hvad vores kunder synes om os
Yeschef har 5 ud af 5 stjerner baseret på 89 anmeldelser på Trustpilot.