Privatlivs politik


Beskyttelse af persondata
Vi passer godt på dine date og behandlingen vil ske i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler i persondataloven.

Herunder kan du læse mere om hvordan vi indsamler persondata, hvorledes vi opbevarer dem og ikke mindst hvordan du kan få indsigt i og/eller tilbagekalde netop dine persondata.

Sådan bruger vi dine persondata
De oplysninger du afgiver, bruger vi hovedsageligt for at kunne levere ydelser og varer til dig.
Vi indsamler oplysninger til brug for:
- at levering af ydelser og varer (indsamlingen sker for at opfylde en aftale med dig)
- at kunne udsende nyhedsbreve, kataloger og anden markedsføring (kun med dit samtykke)

Vi opbevarer dine persondata i en periode på fem (5) år fra seneste køb, medmindre at andet er angivet. Hvor vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, opbevarer vi dog kun oplysningerne indtil du måtte tilbagekalde dit samtykke.


Kontakt os endelig, hvis:
- du er i tvivl, om hvilke informationer vi har indsamlet om dig
- du ønsker, de om dig indsamlede informationer rettet
- du ønsker, de om dig indsamlede informationer slettet
- du ønsker, at modsætte dig direkte markedsføring eller gøre indsigelse imod vores behandling af dine persondata
Vores kontaktinformationer finder du under afsnittet ”Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?”.

For din sikkerhed vil vi, når at du kontakter os bl.a. ifm. indsigelser, bede dig oplyse en eller flere personlige informationer for at kunne verificere, at du er dig.

Ønsker du at modsætte dig direkte markedsføring via e-mail, så behøver du ikke at kontakte os, da du blot kan følge anvisningen i den enkelte markedsføringsmail.

Hvor og hvordan vi opbevarer dine oplysninger
Vi opbevarer dine persondata sikkert og fortroligt på servere i kontrollerede faciliteter indenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?
Den dataansvarlige i Yeschef A/S er:
Rene, der kan kontaktes på e-mail, salg@yeschef.dk

Alle persondata er vi ansvarlige for iht. gældende lov om databeskyttelse.


Klagevejledning
Hvis du mener, at Yeschef A/S behandler dine oplysninger på en ukorrekt måde, så kontakt os meget gerne, (find vores kontaktinformationer i afsnittet herover).
Du har også som kunde har ret til at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Telefon 3319 3200, Fax 3319 3218, e-mail dt@datatilsynet.dk, www.datatilsynet.dk.

Cookies
Hos Yeschef A/S indsamler vi oplysninger på to måder:
-Ved brug af cookies (mere om cookies i næste afsnit)
-Ved at du selv afgiver oplysninger eksempelvis som et led i et varekøb eller ved tilmeldingen til vores nyhedsbrev.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende denne enhed ved tilbagevendende besøg.

Stort set alle hjemmesider benytter cookies, også banker, skattemyndigheder m.fl., da cookies hjælper til at forbedre brugeroplevelsen. Dette kunne eksempelvis være ifm. at du ønsker specifikke brugerindstillinger gemt, hvis du ønsker at bestemte brugernavne og/eller adgangskoder skal huskes o.l.

Cookies lagres automatisk på din computer ifm. dit besøg på vores web-site, og disse sendes imellem din browser (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Opera etc.) og vores webserver.

Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, skal du være opmærksom på, at du kan miste noget af den gode funktionalitet der er indbygget på bonaparteshop.com. Du kan eksempelvis blive bedt om at indtaste den samme information flere gange i løbet af et eller flere besøg, da vi ikke kan gemme dine informationer uden at benytte cookies.

Ønsker du ikke at der skal lagres cookies på din computer fra os eller andre hjemmesider, så kan du let slette eksisterende cookies. Benytter du en PC med en nyere browser, så kan dette gøres vha. genvejstasterne CTRL+SHIFT+DELETE.