Netop landet i vores sortiment er de bedste japanske fødevarer, fra nogle af de bedste landbrug i Japan. Fødevarerne er specielt udvalgt ud fra deres kvalitet og smag, og sortimentet rummer gode og smagfulde traditionelle fødevarer såsom soya af den bedste kvalitet, såvel som traditionelle produkter med et moderne præg, så som soja tilsat smag. Som del af vores sortiment finder du et stort udvalg af soja, heriblandt klassisk soya, hvid soya, modnet soya og soya med forskellige smagsvarianter. I vores store sortiment af de bedste fødevare produkter fra Japan finder du udover soya ligeledes et stort udvalg af tang, risvin, traditionel miso, miso med forskellige smagsvarianter, sake, riseddike, merin, kombu, olier, eddiker, diverse condiments, boghvede, en række forskellige slags nudler, dashi samt krydderier.
For at kunne tilbyde et unikt udvalgt af de bedste japanske fødevarer, har vi hos Yeschef udvalgt de bedste japanske producenter rundt omkring hele Japan. De forskellige producenter af fødevarerne kommer derfor fra hele Japan – fra det nordligste til det sydligste punkt, alt efter hvilket klima, der er mest optimalt for afgrøderne til det specifikke produkt. Producenterne er traditionelle japanske producenter, som har kæmpet for at lave de bedste produkter i en lang årrække. Mange af producenterne udgør traditionelle landbrug, der gør sig ekstremt umage i at bevare den traditionelle japanske produktion af traditionelle japanske fødevarer, der dog i resten af verden, anses som ekstremt unikke. Derfor har de specialiseret sig i at lave de bedst mulige produkter.
Mange af producenterne er originale craftsmen, der har produceret traditionelle japanske fødevarer i mange år, og hvor produktionen af de lækre produkter derfor er blevet et håndværk i sig selv. Der er en enorm respekt for at værne om produkterne, og i at sikre, at produkterne lever op til producenternes egne høje krav. Produktionen af de japanske fødevarer er et håndværk i sig selv – et håndværk, som de japanske producenter har en stor stolthed i. Denne stolthed ses og smages tydeligt på produkterne, der er enormt smagsfulde og oser af kvalitet.

På denne side finder du et specielt og unikt udvalg af de japanske fødevare, som vi hos Yeschef anser som de bedste og mest interessante. De japanske fødevarer du finder på denne side, er således varer, som vi finder ekstremt spændende og relevante i det moderne gastronomiske køkken, og som vi derfor med vores ekspertise inden for innovativ køkkenkunst, har specielt udvalgt til dig. Vores sortiment består dog af endnu flere japanske fødevarer. Med over 600 varenumre af de bedste fødevarer fra Japan, er det muligt at finde de mest specielle og unikke fødevarer med særlige og enestående smage. Vores enorme sortiment giver dig mulighed for at finde en speciel fødevare, som ingen inden for de danske grænser endnu har fået øjnene op for. Såfremt du er interesseret i at få indblik i disse varer, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Yeschef. Her står vi klar til at give dig den bedst mulige service og viden ud fra vores kompetencer, og vi står klar til at give dig en prisliste over vores unikke udvalg af fødevare fra Japan

I videoen kan du høre hvorfor Alan Bates, køkkenchef/STUD!O, bruger japanske fødevarer fra YESCHEF!