Kara age
Der foregår en mindre debat i Japan om, hvorvidt betegnelsen ”Kara age” henviser til retterne, eller til den teknik, der bruges til at fremstille retterne. 

Kara-age er uanset hvad, retter der er friturestegte. Køb din Karaaga blanding hos YesChef og prøv en fantastisk måde at friturestege dit kød eller dine grøntsager



Typisk Kara Age er udbenet kylling, typisk låret, som bliver marineret i soja sauce, dyppet i kartoffelstivelse, for til sidst at blive stegt i olie. Med denne teknik forbliver kødet dejligt saftigt, mens ydersiden bliver behagelig sprød. Dette er den mest brugte udgave af Kara Age.

Mange steder i Japan påstår de, at de har den bedste variation og der er endda en berømt køkkenkonkurrence, ” B-kyu Gourmet Grand Prix”, hvor de forskellige områder kan vise deres specielle Kara Age variation. Som et resultat af denne konkurrence, er der kommet et væld af nye opskrifter og variationer på Kara Age. Ud over kylling, findes der flere udgaver af fiske kara age.