Wasabi

Wasabi

Wasabi pasta - Premium Hon wasabi i tube  42 g
Wasabi pasta - Premium Hon wasabi i tube 42 g
45,00 kr 36,00 kr (ex. moms)
36,00 kr 45,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Wasabi olie - Hon wasabi  55 g
Wasabi olie - Hon wasabi 55 g
169,00 kr 135,20 kr (ex. moms)
135,20 kr 169,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Wasabi olie 100 ml
Wasabi olie, 100 ml
99,00 kr 79,20 kr (ex. moms)
79,20 kr 99,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Yuzu wasabi olie 140 g
Yuzu wasabi olie 140 g
289,00 kr 231,20 kr (ex. moms)
231,20 kr 289,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Wasabi olie 900 ml
Wasabi olie 900 ml
581,00 kr 464,80 kr (ex. moms)
464,80 kr 581,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Sesamfrø med wasabi fra Japan 80 kg
Furikake, ristede sesamfrø med wasabi 80 g
49,00 kr 39,20 kr (ex. moms)
39,20 kr 49,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Wasabi powder 50g
Wasabi pulver 50 g (bedst før 02/08-23 )
9,00 kr 7,20 kr (ex. moms)
7,20 kr 9,00 kr (inkl. moms)
49,00 kr 39,20 kr
Føj til dine favoritter
-82%
Ristede sesamfrø med wasabi (2,2%) 1kg
Sesamfrø med wasabi fra Japan 1 kg
355,00 kr 284,00 kr (ex. moms)
284,00 kr 355,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Wasabi olie med rød shiso 27 g
Wasabi olie med rød shiso 27 g
179,00 kr 143,20 kr (ex. moms)
143,20 kr 179,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Havsalt med Wasabismag 45 g
Havsalt med wasabismag 45 g
69,00 kr 55,20 kr (ex. moms)
55,20 kr 69,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Kona Wasabi pulver 1kg
Kona wasabi pulver 1 kg
299,00 kr 239,20 kr (ex. moms)
239,20 kr 299,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Premium Hon Wasabi - Wasabi pasta
Wasabi pasta - Premium Hon Wasabi 42 g
39,00 kr 31,20 kr (ex. moms)
31,20 kr 39,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Wasabi soya sauce 120 ml - soja med wasabi
Wasabi soya sauce 120 ml
99,00 kr 79,20 kr (ex. moms)
79,20 kr 99,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Cremet wasabi soya 900ml
Wasabi soya sauce 900 ml
569,00 kr 455,20 kr (ex. moms)
455,20 kr 569,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Frisk wasabi – ægte japansk wasabi rod
Frisk wasabi – ægte japansk wasabi rod fra Nagano præfekturet - ca. 140-175 g
549,00 kr 439,20 kr (ex. moms)
439,20 kr 549,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Crispy seaweed snack Wasabi
Tang snack tilsat wasabi, 15 g
26,00 kr 20,80 kr (ex. moms)
20,80 kr 26,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter

Wasabi

Wasabi er en af verdens dyreste råvarer og det er ikke mange, der har smagt den ægte smag af wasabi. Ofte er den wasabi, man kender fra fx sushi, lavet af peberrod, som er noget mere velkendt på vores breddegrader. Peberroden bliver farvet grøn, så den ligner wasabi. Wasabi og peberrod kan godt minde om hinanden, men styrken og smagen i wasabi er mere subtil og delikat. Så når man laver wasabiprodukter, er det vigtigt, at man prøver at ramme den delikate smag. Vi har et stort udvalg af Wasabi produkter, så du kan opleve den unikke smag af wasabi.

Hvad er wasabi?
Det er ikke uden grund, at mange bruger peberrod som erstatning for wasabi. De er nemlig i samme botaniske familie, som også tæller sennepsblomster og radiser. Wasabi er ekstremt sjældent og det meste af den wasabi, vi spiser herhjemme, er peberrod der er farvet grønt. Grunden til, at det er så sjældent, er fordi Wasabiroden er svær at dyrke. Den er for det første meget sart og for det andet skal den være delvist sænket i rindende vand.. Man finder også vildtgroende wasabi i stenede flodsenge.

Hvor kommer wasabi fra?
Det meste af den wasabi, man kan købe, kommer fra Japan. Her har man en stolt tradition for at dyrke det og bruge det i madlavningen. Det er også der, man efter vores mening finder det bedste. Man er dog også begyndt at dyrke wasabi nogle steder i Nordamerika og på Tasmanien. Det skyldes uden tvivl de store økonomiske gevinster, der kan være ved at dyrke og sælge wasabi. De seneste år har man set wasabi blive solgt til helt op imod 1.700 kroner pr. kilo!

Hvordan bruger man wasabi?
Hvis man er så heldig at få fat i frisk wasabi, så serverer man det bedst friskrevet. Traditionelt gør man det på et rivejern, der i stedet for de normale skarpe blade er lavet af hajskind Sådan et finder du her. Hajskindet gør, at wasabien bliver revet helt fint og skånsomt. Dernæst serverer man den fintrevet med det samme. For allerede efter 15 minutter mister den smag pga. iltning. Man serverer den traditionelt med sushi, hvor man har wasabien mellem risen og fisken. Den kan også serveres i en mayonnaise, hvor den friske wasabi giver en fantastisk smag.
Hvis du ikke kan få fat i frisk wasabi eller måske ikke vil bruge pengene på det, så findes der flere gode alternativer. Du kan for eksempel bruge vores wasabiolie til at pifte din mayonnaise op eller nænsomt tilføje et par dråber på din fisk eller skaldyr. Eller hvad med at lave en wasabifløde, hvor der bliver tilføjet et par dråber wasabiolie til fløden. Eller en skilt kærnemælkssauce med wasabiolie.
Den grønne wasabipasta kan ligeledes bruges til mayo, til din sushi eller hvis du gerne vil spice din dressing op.