Everdure by Heston Blumenthal er en serie af høj kvalitets grille. Sortimentet indeholder både kulgrillene Fusion, Hub, Everdure 4K og Cube, samt gasgrillene Furnace og Force. Grillene er kreeret af den dygtige og anerkendte tre stjernede Michelin-kok Heston Blumenthal. Med den trestjernede Michelin restaurant The Fat Duck i Berkshire i England blev Heston kendt for sin kvalitetsbevidste, detaljeorienterede og innovative tilgang til moderne gastronomi. Evner og karakteristika som han har overført til grillene i Everdure serien. Heston og restauranten The Fat Duck er anerkendt i hele verden, og Heston er kendt for hans evne til at udvikle retter og produkter, der er både innovative, smagfulde samt unikke. Retterne er eventyrlige og et besøg på restauranten er kendt for at være et besøg værd. Heston besluttede sig for at lave den bedste og mest perfekte grill målrettet udendørs madlavning. Resultatet af et samarbejde med alverdens ingeniører og designere er endt ud i serien Everdure by Heston Blumenthal. Der er investeret meget tid til udvikling af grillene og grilltilbehøret, hvilket både kan ses og mærkes. Kul- og gasgrillene fremstår i et moderne og lækkert design, som garanteret vil imponere dig. Det fede design medfører, at grillene er perfekte som del af det moderne hjem. Grillene er produceret i ekstremt lækre kvalitetsmaterialer. Gåde grill og –tilbehør er testet og godkendt af Heston selv. Ligeså anvender Heston selv produkterne. Han er blandt andet blevet set i den anerkendte tv-produktion Masterchef Australia.
Anvendelsen af kul- og gasgrillene fra Everdure by Heston Blumenthal sikrer dig den ultimative grilloplevelse grundet produkternes høje kvalitet, innovative og kvalitetsbevidste design samt brugeranvendelighed. Hos Yeschef forhandler vi kulgrillene Fusion, Hub, Everdure 4K, Cube samt gasgrillene Furnace og Force. Ligeleds finder du hos os et sortiment af tilbehør til grillene.

Hestons mission var at udvikle og opfinde moderne og perfekte grille i samarbejde med flere designere og teknikkere. I sin serie af kul- og gasgrille, viser han hvordan enhver grilloplevelse bør være – eksklusiv, brugervenlig og teknisk. Grillene fra Everdure by Heston Blumenthal er karakteriseret af en høj kvalitet og et enestående og innovativt design, hvis teknik er både let og hurtig at håndtere, og som giver dig en unik grilloplevelse.
Kul- og gasgrillene er lavet af ekstremt lækre kvalitetssikre materialer. Grillenes fyrkasser er lavet i en kvalitetsfyldt porcelænsemalje, og grillristene er lavet i krom. Grundet de specielt udvalgte materialer, samt det store arbejde med at udvikle og designe grillene, er de nemme at rengøre. Dette medfører den ultimative grill oplevelse.
Brænderne på grillene er ekstremt kraftige. En teknologi er blevet udviklet således et tryk på en knap medfører automatisk optænding af grillkullene på kul grillene. Grillene fra Everdure by Heston Blumenthal er lavet til at indeholde alt det tilbehør, der tilfører den specifikke grill, herunder eksempelvis grillspyd, således ingen løse elementer forefinder. Dette medfører, at grillen indeholder alle dele, og at de forskellige deles opbevaring derfor er sikret. Dette sikrer et rent look.

Everdure by Heston Blumenthal serien indeholder ligeledes tilbehør til både kul- og gasgrillene. Grilltilbehøret er ligesom grillene produceret i lækre materialer, og designet er ligeledes fedt og moderne. Af tilbehør kan blandt andet nævnes rotisseri gafler, forklæder, grillriste samt mange andre og flere produkter.
Til kulgrillene Fusion, Hub, Everdure 4K, Cube i Everdure by Heston Blumenthals grillserie, anbefaler vi hos Yeschef vores eget Sumi kokoskul for den ultimative grilloplevelse.
Til gasgrillene Furnace og Force anvendes flaskegas.