japanske nudlerNudler er en vigtig del af den japanske kultur og essentiel del af meget japansk mad. Se vores kæmpe udvalg her.





De kan laves af boghvede, hvede, sesam... de kan spises, varme eller kolde, med en dashi-fond. Helt naturligt og traditionelt, at spise nudler bliver en daglig fornøjelse. Deres smag giver mulighed for at følge årstiderne, og madlavningen er virkelig både enkel og hurtig.

Hos Yeschef har vi et kæmpe stort udvalg af kvalitets nudler som er håndlavet eller maskinlavet fra Japan, Vi har mange forskellige smage i alle typer nudler som, udon nudler, yaki soba, ramen og også færdige supper, somen nudler & soba nudler som lige klar til at spise de skal bare lige koges først. Og her er beviset på, at instant nudler og supper sagtens kan smage fremragende når de bare kommer fra fantastiske craftmen som har lavet dem i mange år. Det er nem og dejlig hverdagsmad men de er også dejligt til festlige lejligheder den ægte smag fra japan.

Vi har nudler med smag af bl.a. yuzu, ingefær, lilla sød kartoffel, sort sesam, bynke blade, sakura (kirsebærblomst), hvidløg, havregryn og grønt te.



Selvfølgelig har vi også en sigte til nudler så de er nemme at koge.

Hos Yeschef prøver vi altid at finde de bedste Craftmen så vores kunde kan få de allerbedste smags oplevelser