japanske nudler

Nudler er en vigtig del af den japanske kultur og essentiel del af meget japansk mad. Se vores kæmpe udvalg her.



Nudler er ikke bare nudler. De kan laves af boghvede, hvede, med sesam og meget andet. Nudler kan også spises på mange måder. De kan nydes varme eller kolde, med en dashi-fond eller i en ramen. Der er stor forskel på kvaliteten af nudler og vi har sørget for, at I altid kan få de bedste japanske nudler på Yeschef.dk Vi har nemlig et kæmpestort udvalg af kvalitetsnudler som er enten håndlavet eller maskinlavet fra Japan.

Vi har mange forskellige typer typer nudler som, udon nudler, yaki soba, somen nudler og soba nudler som er klar til at spise, de skal bare lige koges først. Vores nudler er beviset på, at instant nudler og supper sagtens kan smage fremragende når de bare kommer fra fantastiske madhåndværkere, som har lavet dem i mange år. Det er nem og dejlig hverdagsmad men de er også perfekte til når man skal have gæster, som skal prøve den ægte smag af Japan.

Vi har også nudler med forskellig smag af bl.a. yuzu, ingefær, lilla sød kartoffel, sort sesam, bynke blade, sakura (kirsebærblomst), hvidløg, havregryn og grøn te.

Selvfølgelig har vi også en sigte til nudler så de er nemme at koge.

Hos Yeschef prøver vi altid at finde de bedste producenter, så vores kunder kan få de allerbedste smagsoplevelser.