Wet Grinder Twin Stones - Tabletop Tilting Wet Grinder

Wet Grinder Twin Stones - Tabletop Tilting Wet Grinder

09 Feb, 2020Rene Møller

Denne nye maskine fra 100% Chef er nu på lager

Den tillader tilberedning af begrænsede mængder pasta sammenlignet med industrielle raffinaderier eller concheringsmaskiner.

Med den kan du tilberede "Bean to Bar"-chokolade og conchere den med en raffineringskapacitet på mindre end 20 mikron, en perfekt raffineret og uhåndgribelig, flydende og elastisk struktur, som giver dig mulighed for at udfylde diverse forme med fuldstændig perfektion.

Lav endvidere et ubegrænset udvalg af lækre og originale chokolader, der er aromatiseret med frysetørrede ingredienser, krydderier osv. på "Taste to Bar"-stil. Følg opskrifterne og concheringsteknikkerne, der er beskrevet i manualen, og gør dine chokolader til bonbons, chokolade springvand, fyldninger eller belægningsbade personlige.

Størrelsen på denne maskine gør, at den kan stå fremme, så kunderne kan følge med.

Twin Stone er en meget alsidig maskine, som også kan anvendes til andre værker såsom produktion af rene nøddepastaer, naturlige eller ristede med en stor holdbarhed, gianduja, Hjemmelavet sennep, tilsmagning af smør, svinekødfedt, olie eller endda honning , produktion af kokosnød eller riscremer og deje. Forbered perfekt raffinerede grøntsagspastaer, frugtpastaer eller syltetøj, selv med kandiseret overflade og du behøver ikke engang at komme blandingen gennem en sigte.

Dens enkle mekanik, hårdheden af komponenterne og motorkraften gør det muligt for dig at nyde et unikt værktøj.

De brede roterende sten (10 cm i diameter, 4,5 tykke), er lavet af sort granit og arbejder med justerbart tryk, efter dit valg, på en base, også lavet af granit, som raffinerer ingredienserne uden at overophede dem. Dets deflektor dirigerer væsken under stenene og skaber en bedre luftning / konching, især til fremstilling af chokolade.

Kapaciteten i skålen af rustfrit stål giver dig mulighed for at arbejde en betydelig mængde produkt, men den bør aldrig overstige ¾ af stenenes diameter for at opnå det bedste resultat.

Skålen kan vippes, hvilket giver dig mulighed for at vende og tømme produktet uden at fjerne stenene. Et enkelt tryk på en knap vipper tromlen.

Den robuste motor er designet til at modstå belastningen ved formaling af kakao eller andre hårde partikler i op til 48 timer ad gangen.

Vores Twin Stone er designet til at være let at bruge, uden komplikationer, pålidelig og holdbar, så brugere på alle niveauer altid kan opnå de ønskede resultater.

Styrker af "Twin Stones":

Kapacitet 2 liter


Naturlige granitsten i høj kvalitet
Gaffiner partikelstørrelse til mindre end 20 mikron
Sofistikeret og elegant design
Den stille motor er designet og testet til at køre kontinuerligt i op til 48 timer
Varmeaktiveret afbryder for at forhindre overophedning
CE-certificeret

Tekniske specifikationer:


130 omdrejninger pr. Minut
Tromle diameter: 25 cm
Trommelhøjde: 17 cm
Rullestenens diameter: 10 cm
Stenens tykkelse: 4,5 cm
Spænding: 230V 50 Hz
Effekt: 200 watt
30/0053 - Dimensions: 2 L

More articles

Kommentarer (1)

  • Hej
    Jeg er interesseret i flg maskine: Wet Grinder Twin Stones – Tabletop Tilting Wet Grinder
    Hvad koster den og hvordan kan jeg bestille den?

    Mvh joseph

    Joseph

Skriv en kommentar