Paul Cunningham er en af de største kokke vi har og har haft i Danmark. Den engelsk fødte kok, har i mange år været en magtfaktor i den kulinariske udvikling i Danmark. Således har han blandt andet drevet Michelinrestauranten der bar hans eget navn, The Paul i København, om han havde i 8 år. Siden da er Paul taget vestpå og er nu køkkenchef på legendariske Henne Kirkeby Kro, som han i 2017 skaffede hele to Michelinstjerner. Paul har i mange år haft en forkærlighed for det asiatiske køkken, hvilket man også oplever i meget af hans madlavning. Her på siden vil Paul komme med opskrifter med et asiatisk præg, som du kan give dig i kast med at lave derhjemme.

 

Marineret svinebryst

Spicy duck med bok choy

    Kommentarer

    4 kommentarer

    qTfEFWrZesL

    qTfEFWrZesL

    TgefokOXiz

    mYUCWFNh

    mYUCWFNh

    tvagxLXqZjkw

    tAXCDJRWSQoUc

    tAXCDJRWSQoUc

    bnRJdyiELcQUsNz

    hrDsuQXbfow

    hrDsuQXbfow

    rWdcHEPgZJQ

    Skriv en kommentar