Shiso Saucer

Yuzu Kôji
Made in Japan
Yuzu Kôji 110 g
60,00 kr 48,00 kr (ex. moms)
48,00 kr 60,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Shio Kôji paste
Made in Japan
Shio Kôji pasta 200 g
59,00 kr 47,20 kr (ex. moms)
47,20 kr 59,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Japansk Vinaigrette 360 ml
Made in Japan
Japansk vinaigrette 360 ml
99,00 kr 79,20 kr (ex. moms)
79,20 kr 99,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Yuzu dressing 150ml
Made in Japan
Yuzu dressing 150 ml
69,00 kr 55,20 kr (ex. moms)
55,20 kr 69,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Rød riseddike Akasu 1,8L
Made in Japan
Rød riseddike Akasu, 1,8L
419,00 kr 335,20 kr (ex. moms)
335,20 kr 419,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt

YesChef har udvalgt eddiker, saucer og naturlige olier til dig, så du kan få den optimale oplevelse med det japanske køkken.
Alle varerne kommer fra japanske producenter, og de kan bruges til fx at krydre dine salater og grillretter. De japanske saucer er en hovedbestanddel i de japanske familiers køleskabe.
Shiso er en japansk krydderurt, som bliver brugt mange steder i det japanske køkken. Hos YesChef kan du købe shiso saucer, så du kan tilføje den delikate smag af shiso til dine retter.

Grill og salads saucer
Grill- og salatdressingerne er vigtige i hverdagen japansk madlavning. De mest anvendte er: barbecue sauce, teriyaki sauce, miso salat dressing, sesam krydderier, wasabi japanske krydderier, ...

Olier

Japansk madlavning bruger flere naturlige olier: sesam, rapsfrø, risklid, sennep. Smagfulde olier med naturlig smag er de mest brugte. Rapskerneolie med tørret bonito vil krydre nudler eller stegte risretter. Rapskerneolie med forårsløg bringer friskhed til supper og grøntsager salater eller rå grøntsager. Sort sesamolie, bare et strejf af det, vil behageligt krydre en skiveskåret appelsin strøet med sort sukker. 

Vinegars
Japan har et stort udvalg af eddiker: æble, sushi, sakura blomst, yuzu, sudachi, shiso, tørret bonito, jabara eddike….

 

Dashi bouillon & saucer
Dashi bouillon er basen, roden af den japanske madlavning. Dashi bouillon til infusion eller koncentreret, er meget værdsat af fagfolk og til den daglige private madlavning, for dets anvendelighed og for de forskellige eksisterende smagsstoffer: dashi bouillon med tørret bonito, dashi bouillon med østers, dashi med rejer ...

Japanske saucer findes også i alle familiers køleskabe: grill, chûno, løg, noko, yuzu ponzu ... er de hyppigst anvendte.