Teriyaki-andehjerter med kirsebær
Denne teriyaki har jeg givet et lille twist, ved at tilføje kirsebær. Andehjerter er noget af det lækreste, man kan smide på grillen. Man skal ikke være så bange for, om det smager indmad, smagen minder meget om andekød, men med lidt mere struktur. Sammen med denne teriyaki så er det altså en vinder!
INGREDIENSER
ANDEHJERTER
- 400 g rensede andehjerter
- 100 g kirsebær, uden sten
- 50 g Teriyaki sauce
TERIYAKI-SAUCE
- 1 dl soja fx YesChefs hvide soya.
- 1 dl mirin fx YesChefs Mikawa mirin
- 1 dl honning
- 1 stk. citrongræs
- 1 stk. rød chili
- 1 fed hvidløg
- 2 cm ingefær
- 10 stk. kirsebær
TILBEREDNING
- Teriyakien: Kog ingredienserne op, og så den er klar.
- Andehjerter: Andehjerterne renses grundigt i koldt vand, hvorefter hjerterne skal marinere i teriyaki-saucen i minimum 2 timer.
- De sættes herefter på spyd sammen med kirsebærrene.
- Andehjerterne grilles eller steges til de er rosa.
- Efterfølgende glaseres de i teriyaki-saucen, hvorefter de er klar til servering.
Jeg elsker at grille hjerterne på YesChefs yakitori/konro grill fx på sticks. Den kan blive ekstremt varm, og røgen giver en utrolig dejlig smag til hjerterne. Hvis du vil have de bedste kul, så kig på YesChefs kokosgrillkul, og evt. de fantastiske binchotan kul
Kommentarer (0)