Opskrift på Teriyaki-andehjerter med kirsebær

Teriyaki-andehjerter med kirsebær   Denne teriyaki har jeg givet et lille twist, ved at tilføje kirsebær. Andehjerter er noget af det lækreste, man kan smide på grillen. Man skal ikke være så bange for, om det smager indmad, smagen minder meget om andekød, men med lidt mere struktur. Sammen med...

Henrik Jyrk - Opskrift på laks teriyaki

Opskrift på laks teriyaki   Jeg har I mange år været fascineret af det asiatiske køkken. For mig er der så mange unikke elementer og smage i fx det japanske køkken, at det er fedt at lege med.   Mange elsker BBQ og det gør jeg også selv. Den klassiske...

Paul Cunningham - Spicy duck med bok choy

Spicy duck med bok choy I flere af de asiatiske køkkener er and ekstremt populært. Den her ret kræver tid, fx vil jeg anbefale at andelårene skal ligge i marinade i minimum 24 timer og helst i 48 timer. Men jeg lover jer, at det bliver ventetiden værd. Det her...

Paul Cunningham - Marineret svinebryst

Marineret svinebryst   Jeg elsker det asiatiske køkken. Der er så meget velsmag og umami, og alle bør gå i krig med det. I Japan er man, ligesom vi er i Danmark, utroligt gode til at lave retter med svinekød. Svinebryst er en af mine favoritudskæringer, og denne ret er...