Ingredienser:
1 | Stort blomkålshoved (helt) |
1,25 dl | Sesam olie |
1 tsk. | Hvidløgspulver |
1 tsk. | Løgpulver |
1 tsk. | Paprika |
1 tsk. | Tørret persille |
Sauce: | |
1 dl | Sesam olie |
1 dl | Sesam pasta |
2 spsk. | Dijon sennep |
1 tsk. | Yuzu juice * |
Salt og peber til smag |
Fremgangsmåde:
- Start din ovn på 200 grader, og læg bagepapir i en stor springform eller på en bageplade.
- Skyl/rens dit blomkål og fjern alle blad og noget af stokken, stil det derefter på bagepapiret.
- Rør sesamolie, hvidløgspuler, løgpulver, paprika og tørret persille sammen i en skål - hvorefter det gnides ind i dit blomkål.
- Dæk dit blomkål til med folie, bag det i ovnen i 30 minutter
- Tag derefter folien af og lad dit blomkål bage videre i 15.20 minutter til det får en gylden brun farve.
- Medens dit blomkål bager færdig blander du alle ingredienserne til saucen i en skål - smag til med salt og peber, her kan du også justere med mere sennep eller yuzu saft - det er helt op til dig.
Så er saucen klar til at serverer sammen med dit færdigbagte blomkål ...
* Du kan også bruge lime, eller citron saft hvis du ikke har yuzu saft.
Comments (0)
There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!