Ingredienser:
1 | Laksefilet med skind |
4 spsk. | Mirin |
2 spsk. | Sesamolie |
50 g | Ristede sesamfrø * |
Fremgangsmåde:
- Bland mirin og sesamolie sammen i en skål - hvorefter du lægger fisken i og lader den marinere i 30 minutter.
- De ristede sesamfør lægge på en tallerken hvorefter den færdig marinerede laks paneres i sesamfrøene med kødsiden ned
- Steg derefter laken med skindsiden med i ca. 6 minutter hvorefter den vendes og steges på kødsiden i ca. 3 minutter.
* Vi har en stort udvalg af ristede sesamfrø, lige fra den neutral over sesam - til ristet sesam med Yuzu, Ume, Wasabi eller Kimchi for at nævne et par stykker. Til denne kunne du jo f.eks. vælge sesamfrø med yuzu som en lidt spændende alternativ.
Velbekomme ....
Comments (0)
There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!