Om Yeschef

Yeschef startede på baggrund af en stor interesse i det innovative og moderne køkken. Herfra begyndte en rejse rundt i verden, for at besøge og opleve de bedste restauranter. Interessen i at give andre samme oplevelse blomstrede fortsat, og rejsen rundt i en industri præget af en bred vifte af kreative og teknologiske produkter samt fantastisk inspirerende mennesker fortsatte. Yeschef blev som følge heraf stiftet.

Vi søger det unikke produkt af den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi forhandler brands som bl.a. 100% Chef, Everdure by Heston Blumenthal, iSi Sifonflasker, Peugeot, Sage for bare at nævne nogle få. Endvidere importerer vi specielfremstillede produkter heriblandt Takamura kokkeknive, Yakitori grille, grillspyd, håndlavede pensler samt kokos grillkul, som vi under rejser til Japan og det øvrige Østen selv finder og udvælger.
Vores motto er at skabe koncepter til professionelle kokke og kræsne madelskere, ved hjælp af de mest avancerede teknologier og produkter, uden at gå på kompromis med kvalitet og design.
Ved interesse er du velkommen til at besøge vores butik og showroom, hvor vi glædeligt står klar til at assistere og vejlede dig.

Adresse:
Hobrovej 59
2610 Rødovre

Åbningstider:
Mandag til torsdag 08:00 til 16:00.
Fredag 08:00 til 15:00.
Tlf.: +45 71 99 03 73


Pricerunner Købsgaranti op til 50.000 kr.
Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson.

Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende vilkår.