Opskrift på Misomarinade - all round miso marinade

Opskrift på Misomarinade

Nov 25, 2020Rene Møller

At marinere fisk, kød og grøntsager i miso er noget af det bedste og det er hyppigt brugt i Japan. Denne opskrift er til misomarineret laks, som vil gøre de fleste lykkelige.

 

Ingredienser (til 4 serveringer)

 

400 gram laks

*6 spisesker miso, fx vores land miso

*2 spisesker mirin, fx vores smagfulde Mirin Mikawa.

*2 spisesker sake, fx vores fantastiske Sake til madlavning

*2 spisesker honning

*2 teske soyasauce

*2 teske ingefær

*2 teske hvidløg

Smagsneutral olie til stegning

 

Sådan gør du:

 

  • Bland alle ingredienser markeret med *
  • Mariner laksen i minimum 2 timer i køleskabet
  • Steg laksen på en pande i lidt olie. Hvis du har skind på, så steg skindsiden først, så den kan blive sprød.

More articles

Comments (0)

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment