Hvorfor er japanske riskogere bedre? Og Panasonic i særdeleshed.

I vores optik er Panasonic bare det bedste køb. Deruover at japanerne altid har kvalitet i højsædet, så kommer deres store ekspertise dig helt sikkert til gode, når det kommer til riskogere. Ris har i århundrede været en stor del af japanernes kost og det er en lidenskab, hvordan man koger ris helt perfekt. Hvis du ikke er helt skarp på, hvordan man koger ris bedst mulig, så kan en riskoger fra Panasonic helt sikkert hjælpe dig.

Riskoger fra Panasonic er top kvalitetsudstyr og gør det let som en leg at koge dine ris, så selv en japansk mesterkok ville være imponeret. Selve skålen, som risene ligger i, har en emalje, som gør, at risene lettere slipper og du dermed får det maksimale ud af dine ris.

Der er en god grund til, at de japanske riskogere er dyre end andre riskogere på markedet. Slip let delen fungerer bedre, og man kan tydeligt mærke, at riskogeren er i bedre kvalitet. Det gør også, at den med langt større præcision kan tilberede risene perfekt.

Så uanset om du har købt dine ris i dit lokale supermarked, eller om du har købt vores top kvalitetsris, så hjælper riskogeren fra Panasonic dig med at få det optimale ud af dine ris. Vi synes også, at når man har brugt penge på gode ris, så skal de også behandles optimalt. En god riskoger er absolut det vigtigste, når du skal koge de perfekte ris. Vi har dog også andre råd til, hvordan du laver de perfekte ris.

Tips til tilberedning af ris:
• Et vigtigt element, når du tilbereder ris, er hvordan du skyller dem. Mange fylder bare risene op i en si, men en almindelig stålsi risikerer at ødelægge risene. Det gælder nemlig om ikke at ridse risene, så der går hul på risene. Det lukker nemlig for meget af stivelsen ud og gør det umuligt at gøre risene fluffy. I stedet kan du bruge vores skylleskål til ris, som gør det nemt og enkelt for dig at skylle risene perfekt.
• Vi anbefaler at skylle risene cirka 8 gange til vandet er helt klart. På den måde får du de optimale ris. Når risene er skyllet, skal du lade dem stå i rent vand i en halv time og dernæst skylle dem en sidste gang.
• Når du tilbereder dine ris, så prøv at tilfører vores kombu tang. Det giver risene en fantastisk umami og er med til at løfte dem til et nyt niveau.
• Når du for eksempel tilbereder de perfekte sushiris, så er det vigtigt med en god riseddike. Det er ofte det, der giver dine sushiris det sidste og tilføjer den helt rigtige umami. Du skal være opmærksom på at man IKKE må tilføje eddiken til ris, der skal i riskogeren, men først EFTER de er tilberedt. Her kan vores hangiri træfade hjælpe dig.