Ocoo Healthy Food Cookbook clik her

 

Den nye kulinariske revolution efter sous-vide-køkken "
Når vi bruger et madlavningsprogram, der overstiger 100ºC, koger væsken i potten eller vandet i fødevaren aldrig på grund af effekten af ​​trykket, der genereres i den ydre krukke. Da der hverken opstår bobler eller den klassiske bevægelse af væsken under kogning, taber produktet, selvom det er kogt i lang tid, ikke form eller bryder det, ligesom dampning.
For eksempel holder en kartoffel skåret i terninger efter 3 timers madlavning sin oprindelige form perfekt, eller kog en mandel som om det var smør.


Med dette delikate madlavningssystem kan du lave mad med teksturer, der er umulige at opnå ved hjælp af en hvilken som helst anden teknik, hvilket giver fantastiske resultater med bælgfrugter, grøntsager med fibre som asparges, knolde osv.
OCOO bruger dobbelt tryk for at opnå supertender teksturer uden at skulle røre eller bekymre sig om fødevaresvigt.
På trods af de høje temperaturer brænder mad ikke, da det altid koges i en fugtig atmosfære og uden fordampning. Dette system tillader madlavning uden at være tilstede eller omrøre under processen.

 

OCOO er en ny og avanceret madlavningsmetode med uudforskede applikationer i gastronomi. Født til at lave traditionelle opskrifter, moderniserede OCOO den dobbelte kogemetode, der traditionelt blev brugt i Korea, kaldet Gamasot, en gryde designet til at forberede medicinske urter med langsom madlavning og gæring.
Med sine 15 faste programmer og en fuldt programmerbar indstilling styrer OCOO præcis temperatur, tid og tryk.
Ingredienserne placeres i keramikpanden under trykhætten. En dampstrøm ved mere end 112 ° C koger ingredienserne takket være konvektionsstrømmen.

 

OCOO mestrer teknikkerne til betning, konservering og gæring. Afhængigt af det endelige resultat, du ønsker at opnå, foreslår OCOO forskellige programmer til hvert formål.
Du kan lave hurtige pickles om 1,30 timer, fermentering yoghurt eller cremer på bare 4 timer, dej, grøntsager og frugter. Forbered traditionelle langgærede pastaer som koreansk Gochujang eller sojabønnepasta i løbet af timer, snarere end måneder. Gæringen begynder i et kontrolleret miljø for et præcist, regelmæssigt og ekstremt sikkert fødevareresultat.

Du kan også bruge OCOO til at pasteurisere gryder og krukker, da dets drift blandt andre funktioner ligner en lille autoklavovn.

OCOO styrer Maillards reaktion og koger lyse, gyldne eller mørke lagre
Den høje temperatur, der nås inden for tryk-dobbeltkedlen OCOO, der er tilsat til tiden, gør det muligt for maden at blive farvet og få den brune tone af ristet, selv nedsænket i en væske.

Denne teknik gør det muligt at tilberede mad i lang tid, for eksempel 5 timer, og opnå en delvis forringelse af fødevaren selv inden i produktionen.
Processen gør det også muligt at karamelisere sukkeret i fødevaren (fructose, honning, lactose etc.) for at give en intens farve til din mad uden at brænde.


Smag i flydende base: makerationer, infusioner, afkogninger, ekstrakter.
Confit i sirupper eller fedtstoffer, tilbered pickles og konserves.
Stew og braise, traditionelle køkken.
Gærdejer eller yoghurt, grøntsager, frugt, alkohol.
Kog flydende eller tung dejen og lav bælgfrugter uden forudgående blødning.
Kog under tryk i en væske eller med damp med kontrollerede temperaturer og tider.
Steamed bain-marie perfekt cook flan, royales, pâtés og stuffings uden kogning.
Tilbered syltetøj, gelé og sirupper.
Forbered klarlagte bouillon og konserver.
Pasteurize konserver og præparater i krukker eller poser.
Forbered sort hvidløg og andre grøntsager, også kandiseret i honning.
Caramelize juice uden reduktion.