Videoer af ocoo

Video med occo black fruits.

OCOO styrer Maillards reaktion og koger lyse, gyldne eller mørke lagre
Den høje temperatur, der nås inden for tryk-dobbeltkedlen OCOO, der er tilsat til tiden, gør det muligt for maden at blive farvet og få den brune tone af ristet, selv nedsænket i en væske.

Denne teknik gør det muligt at tilberede mad i lang tid, for eksempel 5 timer, og opnå en delvis forringelse af fødevaren selv inden i produktionen.
Processen gør det også muligt at karamelisere sukkeret i fødevaren (fructose, honning, lactose etc.) for at give en intens farve til din mad uden at brænde.


Smag i flydende base: makerationer, infusioner, afkogninger, ekstrakter.
Confit i sirupper eller fedtstoffer, tilbered pickles og konserves.
Stew og braise, traditionelle køkken.
Gærdejer eller yoghurt, grøntsager, frugt, alkohol.
Kog flydende eller tung dejen og lav bælgfrugter uden forudgående blødning.
Kog under tryk i en væske eller med damp med kontrollerede temperaturer og tider.
Steamed bain-marie perfekt cook flan, royales, pâtés og stuffings uden kogning.
Tilbered syltetøj, gelé og sirupper.
Forbered klarlagte bouillon og konserver.
Pasteurize konserver og præparater i krukker eller poser.
Forbered sort hvidløg og andre grøntsager, også kandiseret i honning.
Caramelize juice uden reduktion.