Video med occo black fruits.

Video med occo reduced black strawberry juice.

Video med occo black vegetables.

Video med occo celery-pods.

Videoen viser, hvordan man tilbereder sort blomkål med OCOO.

Denne video, viser hvordan man forbereder en usædvanlig sort hvidløg med OCOO.

Video med occo hare royale with sea urchins, OCOO giver mulighed for at gøre Royales meget lettere og med perfekte resultater


OCOO gør det muligt at kontrollere Maillard-reaktion. Dette medfører denaturering af de proteiner og fedt, der er indeholdt i hvid chokolade. Påvirker den hvide chokoladefarve, giver det en særlig struktur til slutproduktet, svarende til et toffee-slik.

Intensive og koncentrerede smag uden behov for afklaring. Det er ikke nødvendigt at saucere grøntsagerne og fiskene for at få en bouillon med intens smag, der allerede er afklaret..

En basale ingrediens til fremstilling af desserter og cremet struktur baseret på fløde. Dobbelt fløde produceret med friske ingredienser og på kort tid. Udforsk alle vores opskrifter på mejeriprodukter fremstillet med OCOO.

OCOO forbedrer og ændrer sukkerernes farver takket være den kombinerede effekt af tryk og temperatur..

I denne video, ses hvordan du tilbereder den bedste mørke kyllingekonsommé, du nogensinde har smagt før..

7 timers kogning ved kontrolleret temperatur. Uden tilsætningsstoffer tillader OCOO at klæde sig naturligt takket være mælkens sukker og proteiner.

OCOO - sort karamel.

Opskrifter til vakuumkogning: en due, pærer i vin og gulerødder. OCOO tillader tilberedning af vakuum og tryk på samme tid. Dette giver maden en ekstra øm konsistens, mens den ydre form holdes intakt.




En utrolig struktur til nødder og tørret frugt. Mandler, nødder og tørret frugt kogt med OCOO får en meget særlig struktur og smag, så de kan bruges som et specielt element i en skål. Gennem udarbejdelsen af denne opskrift opdagede vi OCOOs evne til at ændre teksturer af frugter med højt fedtindhold. Denne tilberedningsmetode kan anvendes på andre nødder, såsom valnødder, hasselnødder og andre nødder. Det tilrådes at dække med et ark fedtfast papir for at undgå mørkning af det første lag nødder.

OCOO er en ny og avanceret madlavningsmetode med uudforskede applikationer i gastronomi. Født til at lave traditionelle opskrifter, moderniserede OCOO den dobbelte kogemetode, der traditionelt blev brugt i Korea, kaldet Gamasot, en gryde designet til at forberede medicinske urter med langsom madlavning og gæring.
Med sine 15 faste programmer og en fuldt programmerbar indstilling styrer OCOO præcis temperatur, tid og tryk.
Ingredienserne placeres i keramikpanden under trykhætten. En dampstrøm ved mere end 112 ° C koger ingredienserne takket være konvektionsstrømmen.

 

OCOO mestrer teknikkerne til betning, konservering og gæring. Afhængigt af det endelige resultat, du ønsker at opnå, foreslår OCOO forskellige programmer til hvert formål.
Du kan lave hurtige pickles om 1,30 timer, fermentering yoghurt eller cremer på bare 4 timer, dej, grøntsager og frugter. Forbered traditionelle langgærede pastaer som koreansk Gochujang eller sojabønnepasta i løbet af timer, snarere end måneder. Gæringen begynder i et kontrolleret miljø for et præcist, regelmæssigt og ekstremt sikkert fødevareresultat.

Du kan også bruge OCOO til at pasteurisere gryder og krukker, da dets drift blandt andre funktioner ligner en lille autoklavovn.

OCOO styrer Maillards reaktion og koger lyse, gyldne eller mørke lagre
Den høje temperatur, der nås inden for tryk-dobbeltkedlen OCOO, der er tilsat til tiden, gør det muligt for maden at blive farvet og få den brune tone af ristet, selv nedsænket i en væske.

Denne teknik gør det muligt at tilberede mad i lang tid, for eksempel 5 timer, og opnå en delvis forringelse af fødevaren selv inden i produktionen.
Processen gør det også muligt at karamelisere sukkeret i fødevaren (fructose, honning, lactose etc.) for at give en intens farve til din mad uden at brænde.


Smag i flydende base: makerationer, infusioner, afkogninger, ekstrakter.
Confit i sirupper eller fedtstoffer, tilbered pickles og konserves.
Stew og braise, traditionelle køkken.
Gærdejer eller yoghurt, grøntsager, frugt, alkohol.
Kog flydende eller tung dejen og lav bælgfrugter uden forudgående blødning.
Kog under tryk i en væske eller med damp med kontrollerede temperaturer og tider.
Steamed bain-marie perfekt cook flan, royales, pâtés og stuffings uden kogning.
Tilbered syltetøj, gelé og sirupper.
Forbered klarlagte bouillon og konserver.
Pasteurize konserver og præparater i krukker eller poser.
Forbered sort hvidløg og andre grøntsager, også kandiseret i honning.
Caramelize juice uden reduktion.