Wagyu kød

4 products

Short Ribs af Japansk Wagyu  - Grade A4 Mbs 5-7 3,7 kg
Short Ribs af Japansk Wagyu - Grade A4 Mbs 5-7 3,7 kg
4.269,00 kr 3.415,20 kr (ex. moms)
3.415,20 kr 4.269,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Sold Out
Short Ribs af Kobe - Grate 3,9 kg
Short Ribs af Japansk Wagyu - Grade A4 Mbs 5-7 3,9 kg
4.500,00 kr 3.600,00 kr (ex. moms)
3.600,00 kr 4.500,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Sold Out
Striploin af Kobe - Grate 2,1 kg
Striploin af Japansk Wagyu - Grade A4 Mbs 5-7 2,1 kg
3.500,00 kr 2.800,00 kr (ex. moms)
2.800,00 kr 3.500,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Sold Out
Striploin af Kobe - Grate 2 kg
Striploin af Japansk Wagyu - Grade A4 Mbs 5-7 2 kg
3.350,00 kr 2.680,00 kr (ex. moms)
2.680,00 kr 3.350,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Sold Out

Køb ægte japansk Wagyu kød hos YesChef

Nu kan I købe ægte japansk Wagyu af højeste kvalitet hos YesChef. Kødet er certificeret, så̊ vi ved hvilken kvalitet det er, hvornår koen er født og alle processerne den er gået igennem indtil slagtningen. Dette gør, at vi kan garantere den ekstremt høje kvalitet, som forventes af wagyukød. Wagyu er en bestem kvægrace, som også er kendt fra det såkaldte Kobekød, som bliver lavet i den japanske by Kobe. Mange sælger kød af Wagyu kvalitet, men intet er som den ægte vare. Den måde man opdrætter køerne på gør, at kødet får en utrolig smuk fedtmarmorering, som derfor også giver kødet en uovertruffen smag. Hvis man skal prøve det bedste af det bedste inden for kødets verden, så skal man prøve Wagyukød. Kødet er gratet A4, hvilket er helt i toppen inden for Wagyukød. Vi har både udskæringerne Striploin og Short Ribs, som hver især har deres fordele

Det er i et ekstremt begrænset antal, så skynd jer at bestille. I kommer ikke til at fortryde det!



Striploin af Japansk Wagyu - Grate A4 Mbs 5-7

Striploin er også det vi på dansk kalder filet og er naturligt mørt. Men den fantastiske marmorering gør, at kødet nærmest smelter på tungen. Vær opmærksom på, at når du tilbereder kødet må man endelig ikke overtilberede kødet. Giv det et par minutter på grillen, eller skær den ud i tynde stykker og giv den blot 30 sekunder på ekstremt høj varme. Det er kød af allerhøjeste kvalitet.


Short Ribs af Japansk Wagyu - Grate A4 Mbs 5-7

Short ribs er en amerikansk udskæring, som laves af det stykke, som vi også̊ kender som oksetværreb. Når man laver Short ribs, skærer man den på det andet led, så̊ man får stykker, som er utroligt kødfulde og velsmagende. Normalt bruges den til langtidstilberedninger, især på grill med en rub, hvor kødet til sidst nærmest falder fra hinanden. Pga. wagyukødets høje kvalitet er dette dog ikke nødvendigt. Vi anbefaler dog stadig at give det en tur på grillen, hvor kødet kommer til rette.