Takamura japanske kokkeknive - Eksklusive japanske kokkeknive: Skarpheden du fortjener

Kvaliteten ved japanske knive

Hos YesChef elsker vi den kvalitet, der findes i de japanske kokkeknive. Det emmer af håndværk og man kan virkelig mærke kvaliteten, når man først står med en japansk kokkekniv i hånden. Nogle tror, at den så vil være tungere end normalt, men faktisk er de japanske kokkeknive fra Takamura lettere. Det skyldes den høje kvalitet af stålet og det træ, som bliver brugt til skaftet. Selvom vi generelt er meget begejstrede for japanske kokkeknive, så har vi aldrig prøvet så gode en kniv, som dem fra Takamura.

Læs mere

Takamura HSPS Gyuto 210mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Gyuto 210 mm
1.799,00 kr 1.439,20 kr (ex. moms)
1.439,20 kr 1.799,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Takamura HSPS Santoku 170mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Santoku 170 mm
1.299,00 kr 1.039,20 kr (ex. moms)
1.039,20 kr 1.299,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Takamura HSPS Gyuto 180mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Gyuto 180 mm
1.599,00 kr 1.279,20 kr (ex. moms)
1.279,20 kr 1.599,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Takamura HSPS Petty 150mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Petty 150 mm
1.099,00 kr 879,20 kr (ex. moms)
879,20 kr 1.099,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Gyuto 300mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Gyuto 300 mm
8.499,00 kr 6.799,20 kr (ex. moms)
6.799,20 kr 8.499,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Gyuto 270mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Gyuto 270 mm
7.999,00 kr 6.399,20 kr (ex. moms)
6.399,20 kr 7.999,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Sujihiki 270mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Sujihiki 270 mm
6.599,00 kr 5.279,20 kr (ex. moms)
5.279,20 kr 6.599,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Japansk kokkekniv Takamura Hana Honesuki 150 mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Honesuki 150 mm
4.999,00 kr 3.999,20 kr (ex. moms)
3.999,20 kr 4.999,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Gyuto 180mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Gyuto 180 mm
3.999,00 kr 3.199,20 kr (ex. moms)
3.199,20 kr 3.999,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Gyuto 180mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Gyuto 180 mm
4.499,00 kr 3.599,20 kr (ex. moms)
3.599,20 kr 4.499,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Sujihiki 240mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Sujihiki 240 mm
5.799,00 kr 4.639,20 kr (ex. moms)
4.639,20 kr 5.799,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Santoku 165mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Santoku 165 mm
4.099,00 kr 3.279,20 kr (ex. moms)
3.279,20 kr 4.099,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Petty 150mm
Made in Japan
Japanske kokkekniv Takamura Uchigumo Petty 150 mm
2.799,00 kr 2.239,20 kr (ex. moms)
2.239,20 kr 2.799,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Petty 130mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Petty 130 mm
2.599,00 kr 2.079,20 kr (ex. moms)
2.079,20 kr 2.599,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Honesuki 150mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Honesuki 150 mm
4.999,00 kr 3.999,20 kr (ex. moms)
3.999,20 kr 4.999,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Gyuto 240mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Gyuto 240 mm
6.099,00 kr 4.879,20 kr (ex. moms)
4.879,20 kr 6.099,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Uchigumo HSPS Gyuto 210mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Uchigumo Gyuto 210 mm
4.799,00 kr 3.839,20 kr (ex. moms)
3.839,20 kr 4.799,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Sujihiki 270mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Sujihiki 270 mm
6.199,00 kr 4.959,20 kr (ex. moms)
4.959,20 kr 6.199,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Sujihiki 240mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Sujihiki 240 mm
5.599,00 kr 4.479,20 kr (ex. moms)
4.479,20 kr 5.599,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Santoku 165mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Santoku 165 mm
3.199,00 kr 2.559,20 kr (ex. moms)
2.559,20 kr 3.199,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Petty 150mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Petty 150 mm
2.399,00 kr 1.919,20 kr (ex. moms)
1.919,20 kr 2.399,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Petty 130mm
Made in Japan
Japanske kokkekniv Takamura Hana Petty 130 mm
2.299,00 kr 1.839,20 kr (ex. moms)
1.839,20 kr 2.299,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Gyuto 240mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Gyuto 240 mm
5.799,00 kr 4.639,20 kr (ex. moms)
4.639,20 kr 5.799,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura Hana HSPS Gyuto 210mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Hana Gyuto 210 mm
4.999,00 kr 3.999,20 kr (ex. moms)
3.999,20 kr 4.999,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt
Takamura HSPS Petty 130mm
Made in Japan
Japansk kokkekniv Takamura Petty 130 mm
999,00 kr 799,20 kr (ex. moms)
799,20 kr 999,00 kr (inkl. moms)
Føj til dine favoritter
Udsolgt

Kokkeknive/Køkkenknive fra Japan i bedste kvalitet en ægte japansk kniv.

Takamura – nok verdens bedste knivmager. Den traditionsprægede japanske knivmager, der foretager hele produktionen in-house.

Vi er stolte af, at vi hos YesChef nu kan løfte sløret for et samarbejde, der har været længe undervejs. I søgen efter at tilbyde vores kunder de bedste japanske knive, stødte vi på den japanske familieejede virksomhed Takamura. YesChef er stolte og beærede over, at være blevet udvalgt som eksklusiv eneforhandler af Takamuras knive i Danmark. Knivene bliver brugt af nogle af verdens bedste kokke, som fx René Redzepi (Noma) og Gordon Ramsay.

YesChef har besøgt fabrikken i byen Echizen i Fukiu-provinsen i Japan, og vi er meget imponerede over de håndslebne japanske knives kvalitet og håndværket bag. Byen Echizen i Fukio-provinsen hvor Takamura ligger, er den provins hvor man i gamle dage producerede Samurai sværd, grundet kvaliteten på det vand, der findes i området. Byen er derfor i dag kendt som hjemsted for de bedste knivproducenter. Takamura producerer først knivene når de bestilles, og holder derfor intet lager. Din japanske kokkekniv er altså frisk fra fabrikken, når den lander hos os.

Virksomheden Takamura ejes i dag af tre brødre, der har overtaget driften fra deres far, som har oplært sønnerne om håndværket og knivene på samme måde som han blev af sin far, og som tidligere generationer gjorde. Takamura vægter kvalitet og tradition højt, og går ikke på kompromis med knivenes kvalitet eller skarphed. Takamura producerer knivene med afsæt i en 700 års gammel tradition, der dog stadig udvikles for at være i stand til at kunne tilbyde den bedste kvalitet. Takamura bliver i dag anset som den førende producent af knive produceret af powdered steel i Japan, hvilket udgør et af de bedste materialevalg i forbindelse med produktionen af knive så skarpe, så selv de bedste kokke og køkkenchefer bliver imponeret. Det er en af grundene til, at kokkeknive fra Takamura er så populære.

Takamura er en traditionel japansk knivproducent, der som få andre knivproducerende virksomheder har bibeholdt hele produktionen af knivene fra start til slut inden for virksomhedens vægge. For at sikre, at kvaliteten af kokkeknivene lever op til Takamuras egne høje kvalitetskrav, produceres alle knive i hånden. For at sikre knivenes skarphed, slibes de alle i hånden. Med en kniv fra Takamura får du således japanske knive, der oser af kvalitet og håndværk, hvilket både ses og mærkes ved brug. Med deres store fokus på materialevalg og håndværk, har Takamura opnået anerkendelse blandt topkokke og køkkenchefer i hele verden som bruger deres knive i køkkenet. Som noget helt særligt anvendes Takamuras japanske kokkeknive blandt eliten af køkkenchefer, herunder top 50 restauranter rundt omkring i verden, og heriblandt kan stjernekokke som René Redzepi (Noma) David Chang (Momofuku og Neflix serien Ugly Delicious) og Gordon Ramsay nævnes.

Takamura var en af de første knivproducenter til at anvende High Speed Powdered Stål (HSPS, der også er kendt under navnet R2). Denne form for højkvalitetsstål udgør et produkt, der er enormt holdbart. Dette medfører, at Takamuras japanske kokkeknive, der produceres i High Speed Powdered stål, holder sig skarpe utroligt længe sammenlignet med andre knive. Materialevalget betyder ligeledes, at knivene kan produceres så tynde som muligt, idet materialet muliggør, at kniven kan smedes tyndt. Det er dog ikke kun materialevalget, der gør, at knivene er af høj kvalitet. Takamuras måde at bearbejde materialet og behandle det på betyder, at knivene får en enorm skarphed.

Takamuras knive er grundet materialevalg, behandling og respekt for håndværk helt unikke og enormt skarpe. Grundet knivenes enorme skarphed anbefaler Takamura, at udelukkende professionelle eller madglade personer, der ved hvad de har med at gøre, anvender knivene. Kniven er slebet med meget fine korn, så æggen er ekstrem tynd - derfor ikke velegnet til hårde ting.

Vi har hos YesChef valgt at føre tre af Takamuras knivserier, som vi anser som de bedste på markedet. Serierne udgør følgende.

  • * Hana: kommer i størrelser fra 150 mm. til 270 mm. Håndtaget er produceret i Resin-Treated Compressed Superior Wood.
  • Uchigumo: kommer i størrelser fra 150 mm. til 270 mm. Håndtaget er produceret i Resin-Treated Superior Compressed Wood.
  • Super Gold HSPS: kommer i størrelser fra 150 mm. til 210 mm. Håndtaget er i Resin-Treated Compressed Wood.

 
Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende knivene fra Takamura, er du mere end velkommen til at kontakte YesChef, hvor vi vil stå til rådighed for at besvare dine spørgsmål.

Vores japanske køkkenknive er en alsidig kniv som kan bruges til at skære alt lige fra bløde grøntsager til kød.

Når du skal have slebet dine japanske køkkenknive, har vi hos Yeschef et stort udvalg af slibesten fra Shapton. Takamura anbefaler at man bruger disse slibesten når man skal slibe deres knive.

Vi forhandler skærebrætter fra Hasegawa som er lavet i et materiale, der beskytter dine knive, hvilket betyder, at dine knive forbliver skarpe i længere tid, og du slipper for at slibe dem så ofte.


Takamura Knive / Knife