restaurant-clou.dk

CLOU åbnede i slutningen af ​​2012 med tre små butikker slået sammen til en restaurant.

 

Dengang drev de to tvillingebrødre - Alexander og Jonathan K. Berntsen -  virksomheden sammen som henholdsvis sommelier og kok. På det tidspunkt var CLOU en integreret restaurant, vinimport og vinbutik.

 

Da de tre-i-en blev for stor til at huse alle begreber, besluttede tvillingerne at splitte det op, og Alexander begyndte udelukkende at arbejde på vinimport og udsøgte vinsmagninger uden for restauranten.

 

Siden da, i begyndelsen af ​​2014, har Jonathan kørt CLOU med sine dygtige kokke, sommeliers og tjenere som en a la carte og som menu restaurant.



De er
årets restaurant i 2016 og har 1 stjerne i MICHELIN Guide 2016 

Klik her for at se Clou´s menu

 

RESTAURANT CLOU

Øster Farimagsgade 8 st.
2100 København Ø
+45 91927230
info@restaurant-clou.dk 

 

http://restaurant-clou.dk/