Grillsæsonen er meget nært forestående.


Til familiefester, større arrangementer, vejfester og lign., kan vi tilbyde udlejning af vores store, professionelle slagtermestergrill. Grillen har et grillareal på 150x60 cm og er med låg, så den kan bruges uanset vejret. Desuden gør låget, at der skal bruges lidt færre kul. Og med låget lukket, fungerer den ligesom man kender det fra en almindelig kugle grill, hvor varmen bliver fordelt jævnt hele vejen rundt. Grillen er perfekt til helstegt pattegris, helstegt lam, stege, steaks, pølser osv. Eller hvis det skal være lidt ud over det sædvanlige, kan den også klare helstegt vildsvin. Til helstegt pattegris, lam og stege, skal der ofte grilles ved indirekte varme. De medfølgende kulholdere gør dette muligt. Der skal påregnes 20 til 25 kg. kul til en pattegris eller et lam.

Grillens store areal gør det muligt at grille til 50 kuverter ved helstegt pattegris og lam, og helt op til 100 kuverter ved stege. Så der er mulighed for den helt store fest uden problemer. Det er også derfor, at den kaldes party-grill.

Til grillen medfølger desuden et praktisk arbejdsbord i umiddelbar forlængelse af grillen, så fade og andet tilbehør er lige ved hånden. Og hele herligheden har en arbejdshøjde på 120 cm.
Det er vigtigt ved grillning af helstegt pattegris eller lam, at der tændes op i god tid, så grillen får den rette og jævne temperatur til de pågældende råvarer. Vi kan i den forbindelse tilbyde tilkøb af vores Kokoskul. De koster kr. 100,- pr. 5kg.

Leje af grill:
1 døgn fra kl. 12 til kl. 12 næste dag Kr. 500,- + depositum på kr. 1000,-
1 weekend fra fredag kl. 12 til mandag kl. 12 Kr. 800,- + depositum på kr. 1000,-

Grillen afhentes og returneres rengjort på adressen i Rødovre.
Ved manglende eller manglefuld rengøring vil der blive opkrævet et gebyr for
rengøring på kr. 1200,-

Der kan aftales levering & afhentning af grill til København & Østsjælland fra kr. 1100,-
Dette skal dog aftales senest 5 dage for levering.

Bemærk venligst, at det anbefales, at der er 2 personer til afhentning og returnering af grillen, samt afhentning sker med en stor stationcar, varebil eller trailer.

Grillen bestilles på: salg@yeschef.dk

Grill til helstegt pattegris eller lam mm. udlejes.

Afhentes på: Yeschef, Hvidsværmervej 154, 2610 Rødovre, tlf. 70261066