Yakitori Grill / Konro Grill

De bedste køkkenchefer i verden, her iblandt Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro benytter vores Yakitori Grill, også kaldet Konro Grill, i sit daglige arbejde på kroen, på grund af de fantastiske resultater ved denne form for grill.

Yakitori Grill / Konro Grill

Vores grill kan nå ekstremt høje temperaturer, og vil holde de høje temperaturer betydeligt længere end ved traditionel form for grill. Vores Yakitori/Konro grill brænder ved en rigtig høj temperatur i længere tid med gode kvalitetskul.

Grillen er fremstillet med diatumit, som er et fossil fra resterne af plankton. Dette materiale giver en perfekt isolering af grillen, da stenene er brændt ved 1000 grader C. i minimum 6 timer.

Grillen har ligeledes luftindtag i siderne, som gør det enkelt at tilpasse temperaturen efter ønske.
End videre vil den ikke være varm på ydersiden.

Yakitori Grill / Konro Grill     Yakitori Grill / Konro Grill