Dette er en madlavnings sake med en århundredgammel tradition. Først blev denne sake produceret til at drikke, men senere blev den brugt til madlavning.
I modsætning til traditionel sake brygges Izumo med store mængder klæbrig ris. For at skabe en meget fyldig sake kræver brygningsprocessen dobbelt så meget ris og skal blandes som for traditionel sake og halvt så meget vand. Brygningen alene varer tre måneder, hvilket er en relativt lang periode. Den resulterende sake er lige så tyktflydende som olie, sød og med en rig umami-smag.


Dette er en madlavnings sake med en århundredgammel tradition. Først blev denne sake produceret til at drikke, men senere blev den brugt til madlavning.
I modsætning til traditionel sake brygges Izumo med store mængder klæbrig ris. For at skabe en meget fyldig sake kræver brygningsprocessen dobbelt så meget ris og skal blandes som for traditionel sake og halvt så meget vand. Brygningen alene varer tre måneder, hvilket er en relativt lang periode. Den resulterende sake er lige så tyktflydende som olie, sød og med en rig umami-smag.