Big Green Egg

Så kan der købes Big Green Egg

Tjek alle deres varer her

 

ÆLDGAMMEL VISDOM OG INNOVATIVE MATERIALER I KOMBINATION...
Big Green Egg® er baseret på en gammel asiatisk lerovn - en traditionel træfyret ovn, der skabte overraskende gode resultater med hensyn
til smag. Denne traditionelle ovn blev kombineret med moderne viden, produktionsprocesser og innovative materialer, og resultatet blev det ultimative madlavningsudstyr. Delvist takket være den optimale luftcirkulation, som sikrer at fødevarerne tilberedes ensartet og ved den helt rigtige temperatur, giver Big Green Egg dig mulighed for at sætte delikate og saftige måltider på bordet.


...LADER DIG SKABE DEN ULTIMATIVE SMAGSOPLEVELSE...
Det smukke og funktionelle design på EGG® gør sammen med brugen af uovertrufne materialer Big Green Egg til den bedste af de bedste. Den fremstilles af keramik af meget høj kvalitet, som er udviklet af NASA, og derved sikres et meget lavt brændselsforbrug med låget
sat på. Denne specielle keramik har exceptionelle isolerende egenskaber og kan tåle ekstremt høje temperaturer samt tempera- tursvingninger. Den kan opvarmes mindst 100.000 gange uden forringelse af kvaliteten. Big Green Egg giver derfor også forbrugerne begrænset livstidsgaranti på materialer og struktur i alle EGG’s keramiske dele. Det gør i kombination med de forskellige patenterede dele Big Green Egg til noget helt unikt. Intet andet tilberedningsudstyr er så driftssikkert, bæredygtigt, vejrfast og varmeisoleret. Derudover reflekteres varmen af keramikken, hvorved der skabes en luftstrøm, som bidrager med en exceptionel smag til alle retter, du tilbereder i EGG. Resultatet er den ultimative smagsoplevelse.

...OG HAVE DET SJOVT SAMMEN MED ANDRE!
Netop fordi den er så driftssikker, kan du nyde Big Green Egg hele året uden den mindste bekymring. Udetemperaturen har ingen indvirkning på temperaturen indvendigt i EGG. De to indstillelige ventiler - luftre- gulatoren og dobbeltfunktionstoppen i metal - gør det muligt at regulere og opretholde temperaturen helt præcist inden for et par grader. Delvist på grund af den kendsgerning, at Big Green Egg ved hjælp af visse tilbehørsdele har et temperaturinterval på 70-350 °C, kan Big Green Egg bruges til alle mulige tilberedningsteknikker, herunder bl.a. grilning, højtemperaturstegning, bagning, stuvning, rygning og langtidstilberedning. Retternes smag vil forbløffe dig.
Nyd livets gode sider sammen!YesChef

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar