At marinere fisk, kød og grøntsager i miso er noget af det bedste og det er hyppigt brugt i Japan. Denne opskrift er til misomarineret laks, som vil gøre de fleste lykkelige.

 

Ingredienser (til 4 serveringer)

 

400 gram laks

*6 spisesker miso, fx vores land miso

*2 spisesker mirin, fx vores smagfulde Mirin Mikawa.

*2 spisesker sake, fx vores fantastiske Sake til madlavning

*2 spisesker honning

*2 teske soyasauce

*2 teske ingefær

*2 teske hvidløg

Smagsneutral olie til stegning

 

Sådan gør du:

 

  • Bland alle ingredienser markeret med *
  • Mariner laksen i minimum 2 timer i køleskabet
  • Steg laksen på en pande i lidt olie. Hvis du har skind på, så steg skindsiden først, så den kan blive sprød.

Kommentarer

1 kommentar

dlbgcdzcfm

dlbgcdzcfm

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Skriv en kommentar