Henrik er en af Danmarks absolut bedste kokke. Han har arbejdet på flere Michelinrestauranter i hele verdenen bl.a. Atelier Crenn i Californien, hvor han var køkkenchef.

Han har også vundet den prestigefyldte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem hele to gange. Senest har Jyrk haft den anmelderroste restaurant IBU i København, som var inspireret af det asiatiske køkken. 

Henrik Jyrk vil her på bloggen komme med forskellige opskrifter fra det asiatiske køkken, opskrifter som du selv give dig i kast med i dit eget køkken.

Opskrift på laks teriyaki

Teriyaki-andehjerter med kirsebær

Kommentarer

1 kommentar

Charlotte Als

Charlotte Als

Kære Henrik Jyrk

Jeg hedder Charlotte Als og er caster på produktionsselskabet Loud People.
Jeg vil gerne tale med dig omkring et nyt tv-program som vi er igang med.
Vil du ringe til mig, Charlotte på mobil: 25 38 20 64 eller sende mig din email, så kan jeg sende dig mere info.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mange hilsner
Charlotte Als
Caster
Loud People
email: charlotte@loudpeople.dk
Mobil: 25 38 20 64

Skriv en kommentar